2/12/09

DIJOUS 10 DE DESEMBRE, ACTE CENTRAL DE CAMPANYA LOCAL


Clica sobre el cartell i el veuràs més gran

La TECA demana el suport públic d'algunes persones rellevants en diferents camps de l'esport, la cultura, l'espectacle, la solidaritat, el naturalisme, etc. Les persones de les entitats de la TECA ja treballem per la causa, però també conviem a qualsevol ciutadà o ciutadana pugui fer els seus comentaris a través d'aquest bloc.

MANIFEST: CRIDA A LA PARTICIPACIÓ AL REFERÈNDUM D'ARBÚCIES
ELs sotasignants, persones vinculades a Arbúcies manifestem el nostre suport al referendum que ha promocionat i organitzat la TECA.
El proper 13 de desembre més de 160 pobles de Catalunya duran a terme una consulta sobre la independència de la nació catalana. Més enllà del posicionament personal sobre el sentit del vot,160 municipis catalans duran a terme una experiència de participació ciudadana i de radicalitat democràtica.
D’ençà de la transició democràtica, hem reivindicat, com a ciutadans, espais més amplis de participació i d’incidència en els afers públics. La consulta popular per la independència és un bon exemple d’aquesta reivindicació.
Per tot això, us demanem que participeu amb el vostre vot de la consulta; només un poble corresponsable dels afers públics és un poble madur democràticament.
Per tant,el 13 de desembre participem i decidim;"tot està per fer i tot és possible".

5 comentaris:

  1. Els de casa vindrem tots a votar. Que ningú es faci enrera, escriurem una pagina més a l'història de nostre pais. Visca Catalunya Independent!

    ResponElimina
  2. A casa meva també, i a més Sí.

    ResponElimina
  3. Jo seré fora de Catalunya el dia 13D i em va perfecte el vot anticipat!

    ResponElimina