20/12/09

NOTÍCIES DE L'ASSEMBLEA DE LA COORDINADORA NACIONAL DEL 19 DE DESEMBRE

La coordinadora nacional ratifica la data del 28 de febrer per a la segona tanda

La coordinadora nacional ha decidit "desllindar" de la seva tasca la polèmica iniciativa legislativa popular (ILP) per convocar un referèndum a Catalunya presentada per alguns dels seus components més destacats dilluns passat. Tot i que en l´assemblea celebrada aquest dissabte a Sant Antoni de Vilamajor, no s´ha fet cap esment a la proposta presentada al Parlament de Catalunya, els seus components han decidit no barrejar les dues iniciatives i concentrar els seus esforços en la segona tanda de consultes, prevista per al 28 de febrer, i han valorat com "molt bons" els resultats de participació del passat 13 de desembre i n´ha ratificat la comissió organitzadora.

L´alcalde d´Arenys de Munt, Carles Móra, ha subratllat el bon clima de la reunió després de les polèmiques suscitades amb posterioritat a la votació popular del passat 13 de desembre per diversos impulsors de les consultes. Móra ha explicat que "no hi ha hagut retrets", sinó una gran participació i una anàlisi acurada dels resultats de la primera tanda de consultes. En aquest context, la coordinadora queda al marge de la ILP i es dedicarà exclusivament a organitzar consultes sobiranistes.

L´assemblea d´aquest dissabte ha servit per començar a organitzar la propera cita, del 28 de febrer i ni tan sols s´ha sotmès a votació cap qüestió referent a la ILP, que només assumeixen els seus promotors a títol individual. Els representants de les diverses plataformes que concorren en aquest procés de consultes sobiranistes a Catalunya han decidit que la segona tanda es convoqui per al 28 de febrer. Per a aquesta nova fase, a més de la ja ratificada comissió organitzadora, han decidit incorporar representants de les diverses plataformes territorials que convoquen la segona tanda.

1 comentari: