15/12/09

REFERENDUM 13D. ARBÚCIES HA DIT SÍ A LA INDEPENDÈNCIA

La darrera assemblea de la TECA celebrada el 14D, l’endemà del referendum a Arbúcies, va acordar.

* 1. Donar les GRÀCIES a tothom que ha col•laborat en fer possible aquesta acció que tots recordarem perquè ha unit moltes persones rere un mateix projecte amb il•lusió i esperança. La societat civil, amb tota la seva diversitat, s’ha ajuntat amb un objectius clars que s’han acomplert: demostrar la maduresa i la capacitat d’autoorganització dels ciutadans i ciutadanes per demostrar que som una nació i que ens sabem sobirans malgrat les traves dels estats i interessos partidistes.

13D. Voluntaris 80: Comissió Electoral Local (5), meses electorals i control documentació(44), Seguretat (21), Informàtica (3), Organització i convidats(7).
TECA: persones assistents a les reunions (25-30) i nombrosos suports, de penjar cartells i pancartes a repartir per les cases, actuacions musicals i recitals, logística, ràdio, contactes amb partits, suport logísitc ajuntament i entitats, persones que han col•laborat en el vot anticipat, propaganda altaveus pels carrers, .... Persones que han votat.
MOLTES GRÀCIES A TOTHOM.

* 2. Valoració de resultats.
Cens majors de 16 anys: 5408
Vots emesos: participació 1859; 34, 38%
Sí, 1781 vots; 95,8%
No, 41 vots; 2,21%
Blanc, 34 vots; 1,83 %
Nuls, 3 vots; 0,16%

Reconeixem que les nostres expectatives de participacó eren més altres, però com a Municipi, hem superat la mitjana de Catalunya i per tant vol dir s’ha fet la feina bé. Hem superat en 3 punts el llistó mínim que està en la participació en unes europees (31,72%), i tot amb uns costos que no superen el 0,30€ per habitant.
Si algú té dubtes sobre la interpretació dels resultats fem la següent reflexió: si haguessin votat 1739 persones més i totes dien no, encara el SI seria majoritari i amb una participació del 67% comparable només amb les municipals que són les més altes.

ARBÚCIES HA REFERMAT EL QUE SOM I QUE VOLEM DECIDIR CAP A ON VOLEM ANAR: DIGUEM-NE INDEPENDÈNCIA, DIGUEM-NE SOBIRANIA... i això malgrat totes les dificultats que hi ha hagut. L'index de participació ens legitima. L'autodeterminació del poble d'Arbúcies vol la Independència de Catalunya en el marc dels Països Catalans.

* 3. Estat de comptes a 14 de desembre

Ingressos
1.257,00 € donatius de 18 entitats i particulars.
187,25 € ingressos per vendes i parada plaça.
----------
1544,25€ TOTAL INGRESSOS EFECTIU

Despeses
1169,50€ material divers de campanya (4 pancartesde promoció de vot, díptics, cartells, cola, pins, sobres i butlletes de votació)
67,32 € despeses de transport
33,40 € varis.
0.00 € hores i hores de feina voluntària de desenes de persones
--------
1270,22 € Balanç positiu de 274,03 €


4. L’Assemblea de la TECA que es va crear pel 13D, acorda mantenir-se activa i restar en contacte amb la Coordinadora Nacional, a la qual demanem UNITAT D'ACCIÓ. JUNTS TOTS A LA UNA. Per això es convoca una reunió pel dilluns 18 de gener amb punts d’ordre del dia com:
- reestructurar la organització i la distribució de responsabilitats,
- restar en contacte amb els pobles que encara han de fer la coonsulta i ens demanin ajuda,
- informar-nos de com evoluciona el procés i prendre les decisions oportunes

Seguirem en contacte a través de tecadarbucies@gmail.com i http://tecadarbucies.blogspot.com
EL PROCÉS CONTINUA. RESTEM AMATENTS.
VISCA ARBÚCIES, VISCA CATALUNYA, VISCA ELS PAÏSOS CATALANS.

1 comentari: