29/11/09

ACTE MULTITUDINARI D'INICI DE CAMPANYA 13D AL FÒRUM DE BARCELONA AMB PRESÈNCIA DE LA TECA


El diumenge 29 hi ha hagut un acte amb més de 3500 participants al Centre de Congressos Internacional del Fòrum de Barcelona. De 10 a 11:30 va haver-hi reunions per acabar d'ultimar els detalls organitzatius i legals i a les 12 va començar l'ACTE D'INICI DE CAMPANYA a quinze dies de la consulta.
Va ser un acte molt emocionant, on la iniciativa popular, l'empenta cívica i el compromís de molts catalans d'arreu fan possible aquest moviment plantant cara al decensís polític partidista i avançant amb fermesa, il·lusió i esperança cap a la recuperació de la llibertat de la Nació Catalana amb dignitat i seguint un camí tan contundent com pacífic.
Presentà l'acte Miquel Calzada (Assumptes Extreriors). Van parlar l'alcalde d'Arenys Carles Móra, representants de poblacions (significatives per la situació geogràfica, nombre d'habitants,....) on es fan les consultes els 13D o es faran el 2010 (28F i 25A). Va llegir un poema de Miquel Martí i Pol l'actor Carles Canut. Va actuar el cantant Francesc Ribera "Titot" acompanyat a la guitarra per David Rossell. La persona més al·ludida en els parlaments va ser la figura de Lluís Mª Xirinacs. Finalment va cloure l'acte Josep Maria Terricabras.
El poble català que fa temps que camina, ara fa passos ferms cap a la independència. Amb els referendums, consultes populars, exercim el dret a l'autodeterminació.
Treballem per la PARTICIPACIÓ.
VIDEO ACTUACIÓ TITOT I ROSSELL, AMB LA SALA PLENA DE GOM A GOM

1 comentari: