5/12/09

EL 13 DESEMBRE TOTS I TOTES (+16 ANYS) SOU CONVIDATS A VOTAR


EL 13 DE DESEMBRE DE 2009
Lloc col•legi electoral: Escola Dr. Carulla
Horari de 9 matí a 8 vespre

Es tracta de respondre a la pregunta:

Està vostè d’acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?Hi haurà sobres i paperetes amb el Sí, amb el No i en Blanc.

Poden votar TOTES les persones empadronades a Arbúcies a partir de 16 anys.

****DOCUMENTACIÓ que cal portar per poder votar
**** Circumstància 1:
**** Presentar el DNI o el NIE on consti la residència a Arbúcies.
**** Cirsumstància 2:
**** En cas d’estar empadronat a Arbúcies i que no consti l’adreça actualitzada en el DNI, el NIE o Passaport, cal presentar un volant d’empadronament o la documentació de ciutada comunitari (UE) resident a Arbúcies o el document de renovació de residència en el cas de ciutadans estrangers de fora de la Unió Europea.


VOT ANTICIPAT. Per a les persones que no puguin votar el dia 13D en el col•legi electorales preveu facilitar el vot anticipat. DIA 6 de 12 a 2 migdia, DIES 9, 10, 11 i 12 de 6 a 8 vespre. Adreceu-vos a la GABELLA

VOT ANTICIPAT AMBULANT. Una mesa electoral es desplaçarà a domicilis per fer possible el vot a persones que tinguin problemes de mobilitat (per avisar: telf. 972.860.908 d’11 a 14h. i de 17 a 20h. O per correu electrònic a tecadarbucies@gmail.com)

PARTICIPA-HI: 13D Vota sobre la independència ! Que no decideixin per tu !

ACTE CENTRAL DEL DIA 10 DE DESEMBRE

Tal com vam avançar dijous 10D s’ha celebrat l’acte central de la consulta animat i conduit pels memebres de Teatre de Guerrilla, Quim Masferrer i Rafel Faixedas (guerrillerus del gest i la paraula). Hi han participat 8 arbuciencs en representación de les 44 entitats adherides a la TECA, dos ciutadans d’Arenys de munt que ja van poder exercir el vot el 13S i una actuación musical a càrrec de Clara (contrabaix) i Pep (acordió). Entre actes hi ha hagut 3 projeccions de videos amb persones conegudes. L’acte s’ha clos amb el cant els segadors iniciat per les dues corals arbucienques Ametysta i Luthiana. Avui divendres es projectarà al Teatre EL Centre “Cataluña Espanya” i hi ha prevista la presència de la directora Isona Passola amb fòrum inclòs organitzat pel Forat del Dijous. També en el marc de la campanya dissabte , al Barrok, actuaran el grup Poesiques.

El diumenge s’obrirà el col•legi electoral a les 9 del matí fins les 8 dels vespre a l’Escola Dr. Carulla que és el lloc habitual de les eleccions. Amb això es vol intentar desenvolupar una diada amb el màxim de normalitat democràtica i també amb un ambient festiu, amb una cercavila de gegants a la tarda que acabarà al patí on hi haurà instal•lat tot el dia un castell inflable infantil.

--------------------------------------------------------------------------------

SUPORT DE L'ASSEMBLEA DIMMIGRANTS PEL DRET A DECICIR
Web del casal argentí de Barcelona
Declaració de suport a les consultes democràtiques
IMMIGRACIÓ I DEMOCRACIA

A la societat dels Països Catalans:

Les persones i entitats sotasignades, com a part de la població catalana d’origen immigrat, adherim als continguts que s’expressen en aquest document, base d’adhesió a L’ASSEMBLEA D’IMMIGRANTS PER EL DRET A DECIDIR.
Aquesta assemblea serà de caràcter permanent i neix amb l’objectiu de reunir de forma unitària, plural i transversal, als catalans d’origen estranger, que ja estem participant en el procés que ens portarà a la Independència de Catalunya.
Des d’ara, l’AIDD serà l’eina per encoratjar als immigrants a que es sumin a la campanya per les consultes sobre la Independència de Catalunya i dels Països Catalans:

1. Les raons per les quals tots nosaltres varem sortir dels nostres països son moltes i diverses, però totes tenen un mateix origen: la opressió dels poderosos, conxorxats amb els dirigents corruptes. Aquesta opressió té com a resultat la negació del Dret a l’Autodeterminació, expressat en el Dret a Decidir. Per tant, podem afirmar, amb rigor, que l’origen de les migracions es sempre la manca de llibertats col•lectives per exercir la sobirania popular de forma lliure i democràtica, es a dir, per la opressió Imperialista.

2. NACIO CATALANA: Catalunya i els països Catalans viuen des de fa gaire be tres-cents anys en la mateixa situació, sense poder exercir el Dret a Decidir, immanent de la seva condició de Poble i Nació. Els problemes i injustícies que patim quotidianament, reflectits en la degradació de la natura, la descendent qualitat dels serveis, les dificultats per accedir-hi a l’habitatge, a un ensenyament eficaç, a serveis socials i sanitaris d’acord als preus dels impostos que paguem tots per la via indirecta, la ineficàcia dels serveis d’ordre públic i la manca de seriositat en l’exercici de control de les finances i els diners públics, son problemes que ens afecten a tots, sense distinció d’origen o situació administrativa. Quan un tren surt fora d’horari o es talla el llum, els damnificats som tots. AQUESTS problemes del dia a dia tenen també un sol origen, la impossibilitat d’exercir el Dret a Decidir.

3. CRISI CAPITALISTA: Catalunya, que es la societat que hem escollit de forma voluntària per a nosaltres i els nostres fills, esta lligada de mans i peus davant de la crisi del sistema capitalista, que ens aboca a l’atur, amb l’agreujant de que som col•locats en el paper de bocs expiatoris, per bastir una coartada que amagui en una boira de mentides, la incapacitat dels dirigents per afrontar els reptes que han assumit amb els càrrecs oficials que els ha confiat l’electorat. La cirera patètica d’aquest pastis amarg es la irresponsabilitat en el control de la corrupció.

4. LLEI D’ESTRANGERIA: La impunitat dels opressors de l’Estat espanyol els permet imposar la política d’Estrangeria, amb una normativa jurídica que imposa la Desigualtat amb la força de la Llei entre les persones per el seu origen. Aquesta llei inhumana, es la causa de la mort de desenes de milers de ciutadans africans en un genocidi embarcat en pasteres i caiucos. I nosaltres hem decidit viure com a catalans i catalanes. Tant si la Llei ho permet com si no, donat que ja tenim experiència en això de viure sense drets.

5. RECONEIXEMENT, la companyonia de la Igualtat: Les entitats organitzadores de les Consultes, han refermat de forma unànime la oferta de participació, oferint el dret de vot a les persones d’origen estranger, sense aturar-se en si tenen papers o estan en situació irregular. Els nostres veïns ens consideren, senzillament això, veïns. Per tant, acceptem el convit que honora a la societat catalana, reconeixent-nos una igualtat negada amb força de llei per Espanya.

6. POSICIONAMENT Per les raons aquí expressades, prenem posició rotunda de suport a les consultes que es faran en els propers mesos, per la Independència de Catalunya i dels Països Catalans, cridant a la participació, sense definir-nos per cap de les opcions de la consulta, deixant clar que “tan sols” volem exercir el dret a la democràcia.

7. El nostre clam s’adreça a tot la població del Principat, hagin nascut a on sigui, i els diem: DECIDIU! VOTEU!, es el Dret de tots.

Barcelona, desembre de 2009.

Assemblea d’immigrants per el dret a decidir.
ADHESIONS:
1. Diego Arcos Espinosa.
2. Casal Argenti a Barcelona
3. Xarxa ArgenCat
4. Associació ImmiCat.
5. VeuNova Coop SCCL.

2 comentaris: