4/11/18

EL LLAÇ COMARCAL DE L'ANC HA ACOMPANYAT LA FESTA DEL FLABIOL


Fotos JPR

La Festa del Flabiol (veure: àlbum de fotos de l'Ajuntament) d'enguany ha tingut un marcat to reivindicatiu per la causa de la repressió que pateix Catalunya en les persones que van encapçalar políticament l'1-O i el procés cap a la independencia i la República Catalana. El gran llaç groc que la comarcal de La Selva de l'ANC té per cedir a les assemblees locals ha acompanyat primer els actes de la Plaça de la Vila i després el concert a l'escenari de la Llar de Jubilats. Molts sonadors portaven llaços grocs a la roba o en els seus intruments que recordaven el que també es veia en pancartes d'edificis o a l'esquena dels nostres GEGANTS: LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS, INDEPENDÈNCIA o SOM REPÚBLICA que en alguns moments es varen transformar en crits espontanis entre melodies, entre les quals destaca la peça que en la present edició s'ha triat com a cançó conjunta, la melodía alemana que en la seva lletra sona "biba Puigdemont". 
I és que la Festa del Flabiol té un dolor afegit, que és el de no poder comptar amb la presencia d'un dels seus seguidors, el MH Conseller de Cultura a l'exili Lluís Puig, que va donar suport i va participar a la festa quan era Director General de Cultura Popular.  
Lluitem pacíficament, amb fermesa i amb perseverància per la finalització de la repressió i l'assoliment de la República Catalana. 

1 comentari:

  1. Tothom a punt per a no decaure mai. No tenim ni por, ni tampoc ens aturarem. No hauríem d'anar a eleccions?

    ResponElimina