14/11/18

13N: RESPOSTA A L'ATAC FEIXISTA I XERRADA ALONSO-CUEVILLAS

(Fotos Whatsupp Defensem República, DA i JPR)
Després de l'atac feixista de la nit de diumenge a dilluns passat el poble ha respost. Si el poble d'Arbúcies vol missatges de Llibertat, Independencia, República, llaços i pancartes no ha de venir ningú a robar-nos-els de l'espai públic on hem decidit posar-los. 

En resposta, a la balconada de l'Ajuntament hi torna a haver estelades i ara també la pancarta de Llibertat presos polítics. A les arcades, on hi havia Indepèndencia, ara hi ha República Catalana. Al pont hi torna a haver llaços. I així continuarem reposant el que convingui. A casa nostra. Amb la cara destapada. 

A la concentració d'avui s'ha fet una convocatòria per divendres 16 a les 21.30, a la placeta de Can Reus (parada busos) per penjar estelades i llaços, pintar llaços i missatges a l'asfalt, fer pancartes, etc... Qui pugui aportar escales, que en porti.

Després hem assitit a la xerrada de Jaume Alonso-Cuevillas, de l'equip d'advocats de Puigdemont. Amb un to distès i amè ha explicat com veu les causes i el camí que seguiran. En resum, la tendència és que les sentències seran dures però que té el convenciment que quan arribin els recursos als tribunals es farà justicia, això pot tardar 7 o 8 anys.  Però continuant les accions a nivel de pressió popular,  intensificant les polítiques (amb unitat9 i deixant que l'estat es vagi ensorrant en la pròpia corrupció, arbitrarietats i deutes, la implementació de la República independent arribarà abans. Però ningú ens ho donarà, ens ho hem de guanyar, presents al carrer. 



Afegim la foto del grup feixista que va robar-nos els símbols de llibertat i República dels nostres espais públics. Ens dol, però hem de canalitzar els sentiments que ens desperta de forma constructiva,  que no ens faci perdre el carácter pacífic de la nostra lluita que ens ha de portar a la victoria.

No ens hem de sentir impotents, denunciem-los al Facebook per a que tanquin la seva plana. Procediment:
- Entreu a Facebook (no cal que estigueu registrats)
- Busqueu la plana de Els segadors del Maresme
- Cliqueu el botó on hi ha tres punts (…)
- Trieu on digui denúncia, infome o report this page. Trieu violència o odi. 
- Després, segons la pantalla, seguiu triant denuncia, informe o report.
- Confirmeu posant una creu al quadret del costat de Facebook's Comunity Standards.
Finalitza clinat Fet. (si u surt una altra versió, adapteu).

Si en algún monent us apareix un requadre que es pugui justificar la tria, podeu dir que són gent que ens ha invadit el poble de nit i amb la cara tapada, que  van enfilar-se al balcó de l'ajuntament, que van trencar pancartes amb us de la força, que s'emporten els objectes robats i els exhibeixen com a trofeus, han amenaçat persones del poble, que hi ha violència i odi. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada