12/11/18

ATAC FEIXISTA A ARBÚCIES, DIMARTS 13 PROTESTEM A LA PLAÇA DE LA VILA A LES 19H.


La nit de l'11 al 12 de novembre, abans de les 3 de la matinada, Arbúcies ha patit un nou atac feixista i aquesta vegada un escamot s'ha endisat fins el mateix cor de la Vila, sota l'arbre de la Llibertat. Han actuat en diferents indrets de la Vila  més d'una vintena en varis grups dels quals 9 han estat identificats per la policía municipal. També ha identificat 4 vehicles.
Entre d'altres, s'han endut llaços  pancartes i estelades de l'espai públic de la Plaça de la Vila. Com podem veure a la filmació anàven  amb les cares tapades i equipats amb motxilles i una escala. L'autor de les imatges ha hagut de fugir i amagar-se després de ser amaenaçat pels agressors. 
L'atac ha sigut reivindicat per un grup organitzat del Maresme. En diferents dies altres municipis propers han sigut víctimes d'aquests grups. No caiguem en provocacions. 
Donem suport a l'ajuntament en la presentació d'una denúncia per danys causats i per a que s'obri una investigación.

Cal una resposta popular i reposar els símbols de suport als presos polítics i a la República catalana. Keep calm i avancem sempre. Controlem les emocions, evitem l'odi. Canalitzem les energies en positiu. Actuem amb fermesa, pacíficament amb mètodes de no-violencia activa, amb perseverança, amb unitat i coordinació. 
Han atacat el mateix Arbre de la Llibertat. Queda clar que el dilema és: República catalana democrática o monarquia española feixista. 

Us esperem a la concentració de la Plaça de la Vila de demà dimarts. Donada la situació, l'avancem a les 7 del vespre i que casacú s'hi afegeixi quan pugui.

Afegit el 13N: RESPOSTA POPULAR A L'ATAC FEIXISTA

Imatges DA de l'atac feixista de la nit de l'11 al 12 de novembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada