11/11/18

CONSUM ESTRATÈGIC, NOVA CAMPANYA DE L'ANC

Consum estratègic
la proposta de l’Assemblea per promoure alternatives de consum responsables amb la República catalana

Les empreses i els consumidors ja us podeu inscriure al web consumestrategic.cat, i anirà creixexent a mesura que empreses i consumidors s'hi vagin apuntant. 

L'objectiu principal de “Consum estratègic” és donar efectivitat real a la proclamació de la República catalana, en aquest cas en l’àmbit econòmic, mitjançant l’apoderament de la gent en la presa de decisions de consum quotidià. 

En una primera fase es demanarà a les empreses que vulguin ser proveïdores de productes o serveis que s’inscriguin al registre de Proveïdors estratègics. Posteriorment, es demanarà, tant a persones com a empreses disposades a canviar l’empresa proveïdora de serveis, que s’apuntin a un registre de Consumidors estratègics. L’assemblea els posarà en contacte amb les empreses proveïdores de serveis. Cadascú triarà.

En una segona fase, el directori d’empreses s’obrirà a aquelles que reuneixin els requisits per oferir els seus productes i serveis, de manera que els consumidors estratègics puguin contactar-hi directament. La voluntat és “canviar els hàbits de consum, en tots els sentits”, ha afegit Fernàndez.

Fa mesos vam fer propostes concretes de consum ètic, sostenible i de proximitat que molta gent ja ha portat a terme:

EMPRESES DE CONSUM ÈTIC, SOSTENIBLE I DE  PROXIMITAT. ECONOMIA REPUBLICANA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada