15/4/18

GUIA DE LA MANIFESTACIÓ 15A


-Sortida autobusos d'Arbúcies  9 del matí.
-Aparcament autocars, accés Zona Franca
-Inici: Plaça Espanya.
-12.30 Aixecada de pilars de les colles castelleres distribuïdes al llarg del Paral·lel.
-Concentració i recorregut: Paral·lel.
-Escenari: Paral·lel a l'alçada de les 3 xemeneies.
-No pretén ser una mani silenciosa tot i que en alguns moments pot ser-ho.
-Finalització prevista, passades les dues.

El manifest
«Les entitats, sindicats i organitzacions de la societat catalana que conformen l’Espai Democràcia i Convivència, defensem i compartim els següents valors:
–Ens aplega la necessitat de donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític i la democràcia.
–Manifestem preocupació per la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques i la polarització social produïda en l’actual situació, del país.
–Ens constituïm en un espai plural i unitari per defensar les institucions de Catalunya i els drets i llibertats fonamentals dels ciutadans i ciutadanes, i la cohesió social.
–Considerem que els problemes polítics han de tenir una resposta política i no repressiva i, per això, demanem a totes les institucions catalanes, de l’estat i europees que cerquin les formes i espais per al diàleg i la negociació política.
–Fem una crida a la societat catalana a respondre d’una manera pacífica i ferma en defensa de les institucions, del respecte a la diversitat del país i dels drets fonamentals, a favor del diàleg.
–En comprometem a respondre de manera coordinada davant de qualsevol acció que conculqui els drets fonamentals i a treballar per la convivència, la cohesió social i el diàleg. Davant d’aquests fets no descartem cap forma pacífica de mobilització i resposta de país.»


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada