23/9/17

NOTÍCIA DE L'ACTE CENTRAL DE LA CAMPANYA DEL SÍ A ARBÚCIES

Avui dissabte 23 de setembre, sota l'Arbre de la Llibertat de la Plaça de la Vila, davant de d'unes cinc-centes persones s'ha desenvolupat l'acte central de la Campanya pel Sí a Arbúcies. Ha estat conduit per l'artista local Quim Masferrer i ha comptat amb la col·laboració del clown Claret Papiol. Les intervencions de contingut polític ha anat a càrrec de la senadora d'ERC Elisenda Pérez, de la diputada al Parlament de Catalunya de la CUP Gabriela Serra i pel diputat al congrés del PDeCAT Sergi Miquel.
S'ha constatat la unió de les forces pel Sí que deixen les diferències programàtiques de costat i que compleixen el mandat sorgit de les eleccions per construir un nou país i alhora el compromís que mostra la ciutadania fent costat als polítics en bé de l'objectiu comú d'arribar a l'anhelada República Catalana amb el valors que té implícits d'igualtat, justícia, pau, solidaritat, participació democràtica, entre d'altres. 
L'acte ha estat organitzada per la Taula de Forces Polítiques i Socials que coordina ANC, Òmnium, PDeCAT, CUP, ERC, PRI i CAsal Argentí i que té el suport de més de vint entitats de la vila.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada