12/9/17

DEMANEM EL SUPORT DE LES ENTITATS A LA CAMPANYA DEL SÍ

Les entitats ho vam començar, les entitats garantirem l'èxit!
Benvolguts/des:
Aviat farà 8 anys, el 13 de desembre, que vam organitzar a Arbúcies la consulta popular per la independència. A partir de les onades  de les consultes en diferents municipis  es va crear tot un moviment popular que va originar l’ANC. Juntament amb les convocatòries d’Òmnium i altres entitats, la creació de l’AMI  i la implicació dels partits polítics sobiranistes s’ha desenvolupat el que denominem “El procés”. Ara estem a les portes del referèndum de l’1 d’octubre.
La territorial de l’ANC-Arbúcies per la independència és hereva d’aquella TECA (Taula d’entitats cíviques d’Arbúcies) que va impulsar la consulta del 2009. Ara, AxI juntament amb la TFPS (Taula de forces polítiques i socials independentistes), que inclou els partits locals que l’han volgut constituir, farem campanya conjunta per  estimular la participació i per defensar inequívocament el Sí.
Al marge esquerra hem reproduït la llista d’adhesions de fa 8 anys. Ara algunes entitats ja no existeixen, altres han canviat i n’hi ha de noves. A més, hem de comptar que amb el pas dels anys  hi ha hagut canvis a les juntes. El país necessita  novament el vostre compromís.
Es per això que ens adrecem a les entitats per demanar-vos suport per aquest doble objectiu: participació i victòria del Sí.
Si esteu d’acord amb aquest plantejament  necessitem que ens envieu un correu manifestant la vostra adhesió com a entitat al correu arbucies@assemblea.cat, la qual cosa suposarà:
-          que estareu informats directament,
-          que farem pública l’adhesió de l’entitat,
-          que enviarem l’escrit que repartirem a final de la campanya demanant la participació.

Moltes gràcies.
Arbúcies 11 de setembre de 2017 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada