10/11/09

EL 13 DE DESEMBRE DE 2009 ARBÚCIES FARÀ UNA CONSULTA POPULAR SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE LA NACIÓ CATALANA

Circular número 1

La Taula d’ Entitats Cíviques d’Arbúcies (TECA) aplega tant persones d’associacions d’Arbúcies com a títol personal amb l’objectiu de convocar una consulta popular a la nostra Vila per tal que tots les que hi convivim puguem pronunciar-nos sobre la necessitat que la Nació Catalana, fent ús del dret d’autodeterminació reconegut internacionalment, pugui declarar la seva independència, i passar a ser un estat, dintre del marc de les nacions lliures d’Europa.
Aquesta iniciativa de participació popular per la recuperació de les nostres llibertats nacionals, té el seu origen en l’acció valenta i admirable del poble d’Arenys de Munt, que amb la seva consulta ha obert una via democràtica i pacífica cap a l’Autodeterminació.
Així seguint aquest exemple, tot un seguit de poblacions del nostre País ens coordinem per fer una consulta sobre la independència de la Nació Catalana, convocada pel diumenge 13 de desembre de 2009, per tal de poder manifestar la voluntat del poble català d’esdevenir una nació sobirana en el context de les nacions lliures d’Europa.
Per tirar endavant la consulta popular a Arbúcies, comptem amb el suport de l’Ajuntament, que en el Ple de data 29 de setembre d’enguany va aprovar donar-hi suport. La moció per la consulta es va aprovar amb els vots favorables d’ERC, Entesa, CUPA i IA. CiU també hi dóna suport.

La pregunta serà:
Està vostè d’acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?Podran votar totes les persones empadronades a Arbúcies a partir de 16 anys.

13D Vota sobre la independència !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
........................................que no decideixin per tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari: