27/10/18

LA CAMPANYA DE PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES S'AMPLIA A LA SETAMANA VINENT, TAMBÉ ON LINE


Enllaç a PETICIÓ GENÈRICA ON LINE. 
Segueix els passos (botó comença), omple les dades i copia-hi el text que proposa l'ANC.
Els dies laborables de la setmana vinent es poden presentar instàncies (dilluns i dijous són festius). Plaça Pompeu Fabra 1 (antic edifici de Santa Caterina, plaça de la Casa de la Cultura de Girona). Horari de 9 a 14h. 
Una persona pot presentar instàncies d'altres persones. 
Els formularis que l'ANC proposa es poden baixar d'aquí i imprimir en paper: DESCARREGAR PETICIÓ

Malgrat la pluja centenars de persones han acudit a la convocatoria de l'ANC a la delegació de la Generalitat de Girona per presentar intàncies per reclamar la publicació i aplicació de la resolució de constitució dela República Catalana. 


1 comentari:

  1. TEXT:
    EXPOSO
    Que el dia 27 d’octubre de 2017 el Parlament de Catalunya va aprovar per majoria absoluta la proposta de resolució (entrada registre 27/10/2017 núm 72.032) que proclama la constitució de la República catalana, com a Estat independent i sobirà, de dret, democràtic i social.

    Que la proposta de resolució de constitució de la República catalana va ser votada i aprovada pels diputats presents a l’hemicicle per 70 vots a favor, 10 en contra i 2 en blanc.

    Que aquesta resolució no ha estat publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.
    I per aquest motiu,

    SOL·LICITO
    Al Parlament de Catalunya i al Govern de la Generalitat de Catalunya que aquesta proposta de constitució de la República catalana, aprovada al Ple del Parlament de Catalunya el dia 27 d’octubre de 2017, sigui publicada al DOGC.

    Adreçada a:
    MH PRESIDENT DEL PARLAMENT i MH PRESIDENT DE LA GENERALITAT

    ResponElimina