1/10/18

CONCENTRACIÓ 1 OCTUBRE A LES 12 DEL MATÍ DAVANT DEL COL·LEGI ELECTORAL 1-O

A les 12 del migdia, seguint la convocatoria de la Plataforma unitària 1octubre2018 -on ANC i Ómnium hi són presents-  hi ha hagut una concentració davant de les escoles, seu del col·legi electoral del referéndum d'avui fa un any. Primer s'ha penjat una placa amb la incripció AQUI VAM VOTAR, AQUI VAM GUANYAR, sense cap mena de protagonisme per part de cap entitat,  i després entre lemes i consignes s'ha llegit el manifest. una hora més tard n'hi ha hagut una concentració  convocada per mestres al final de la jornada matinal. 


MANIFEST (sencer, clica aquí: 1octubre2018.cat)
Com a poble sobirà ens comprometem a seguir mobilitzant-nos, a perseverar en la defensa del resultat del referèndu
m, a mantenir la fermesa en la resistència i la desobediència no-violentes, a participar en la construcció de la República Catalana vetllant per garantir una vida digna per a tothom, a trencar amb el règim del 78, a lluitar constantment per l’alliberament de totes les persones encausades en aquest procés politicojudicial absurd i injust. I exactament el mateix us demanem a les persones que ens representeu a les nostres institucions.

Recuperem tot allò que va catapultar l’èxit de l’1 d’octubre: voluntat, compromís, intel·ligència, estratègia, fermesa, perseverança, desobediència, no-violència, esperança, autoorganització popular i, molt especialment, unitat. La unitat del sobiranisme és imprescindible si volem assolir la República Catalana.

Reclamem-ho tot, exigim-ho tot i conjurem-nos per recuperar tot el que va fer possible l’1 d’octubre, i atorguem tota la legitimitat al seu resultat. És d’aquesta manera com podrem trobar una solució democràtica al conflicte polític, i, si la majoria del poble de Catalunya ho desitja, farem efectiva la República Catalana.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada