4/9/18

PONTS PER LA LLIBERTAT, OPERACIÓ TORNADA A BCN

El diumenge 2 de setembre un grup d'arbuciencs i d'hostalriquencs van participar a una nova acció de Ponts per  la Llibertat. Si la primera tanda anava adreçada principalment als estrangers que venien o es dirigien a la frontera, entre Hostalric i La Jonquera,  en aquesta segona l'objectiu eren  sobre tot els vehicles que estaven de tornada a BCN i per això de N a S el primer pont que es trobaven era el de Ramió-Hostalric que veieu a les imatges, i ja després els de la comarca de El Vallès.  
A l'alçada de Granollers van fer aquest càlcul: passaven 100 cotxes per minut de mitjana (ho van comptar 3 vegades) en sentit Barcelona i 60 en sentit Girona, de 2/4 de 5 a 7, total 150 minuts la qual cosa dona un total de 24.000 vehicles, que amb una mitjana de dues persones i escaig superen les 50.000 que ho van veure. 
Les valoracions han estat molt positives i es fa una crida per a que, qui pugui,  participi en una nova acció el dia 9 de setembre.
Horari previst del dia 9 de 5 a 8h. Connecteu a través de Watsupp o email i us direm com arribar al "nostre" pont.
A la imatge de sobre a la dreta, mostra com dues persones recullen els llaços que uns ciutadans contraris havien tallat i llençat de qualsevol manera amb el perill que una ventada els escampés per l'autopista. Evidentment que es vare reutilitzar. N'hi va haver uns que havien llençat a la mitjera de l'autopista i el que vam quedar és en avisar a la policia per posar en alerta a autopistes i els traiessin. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada