13/11/20

LA SECTORIAL D’IMMIGRACIÓ DE L’ANC HA ESTAT REORGANITZADA AMB UN NOU SECRETARIAT DE COORDINACIÓ

Després de molts mesos de gestions i reunions presencials i digitals, finalment hem aconseguit posar en marxa la Sectorial que estava sense coordinació i inactiva força temps.

Es va realitzar una assemblea convocada per la Comissió de Sectorials del Secretariat Nacional, a petició de persones associades a l’ANC, algunes de les quals havien participat en la creació d’aquest espai per treballar amb els catalans es d’origen immigrat.

ENLLAÇ FACEBOOK SECTORIAL IMMIGRACIÓ

Coordinador: Omar Diatta, català d’origen Cassamancès (Senegal), mediador intercultural i comunicador social. Secretari: Guillermo Schelling Candia, català d’origen argentí. Educador social i expert en migracions. Tresorera: Cristina Álvarez de Gregori, metgessa, antropòloga experta en multiculturalitat i cooperació internacional. Vocal: Mouad Essemmaa, català d’origen marroquí, arquitecte.

Tots els socis de ple dret formem part d'una Assemblea Territorial (Assemblea de Base vinculada a un territori) i podem apuntar-nos a Sectorials (Assemblees de base vinculades a una activitat o sector). 

Aqui trobareu totes les sectorials i els mails per posar-vos-hi en contacte: SECTORIALS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada