30/10/20

MANIFEST CONTRA L'OPERACIÓ POLICIAL DEL 28 D’OCTUBRE

 

L’estat espanyol, un dia més, demostra que només és capaç d’abordar el conflicte polític amb Catalunya amb operacions policials i amb repressió, detencion si empresonaments.
...
Som davant d’una nova operació d’estat per perseguir l’independentisme. Malauradament els fets d’avui ens recorden molt els fets del 20-S. Ésla mateixa dinàmica desde fa anys: les clavegueres de l’Estata bocades a la persecució de l'independentisme, un projecte polític legítim i democràtic. Perquè aquesta és la formadefuncionardel’Estatespanyol: ràtzies policials sense cap mena de fonament, entrant de matinada a les cases de la gent, per detenir personesnomés perquè pensen d’una determinada manera. No oblidem ni oblidarem el20-S, ni els detingutsdel23-S, ni laTamara, ni els presos i preses polítics, ni exiliades i exiliats que porten més de 3 anys tancats a la presó o lluny de casa seva… i les més de 3.000 persones represaliades.
Ho tenim molt clar des de fa temps: a l'Estat es panyol, ser independentista comporta acabar a la presó. Aquesta és l’amenaça de l’estat i aquestes són les conseqüències.
Davant d'això, és indispensable una resposta unitària independentista i fermesa per seguir endavant cap a la independència. Per això volem marxar de l’Estat espanyol: perquè el nostre projecte independentista, un projectelegítim i democràtic, no hi té cabuda.
Llibertat totes les persones detingudes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada