7/8/20

DIADA 11S 2020, PREPAREM-NOS

Diumenges 16 i 23 d'agost
l'ANC d'Arbúcies  farem parades al mercat per distribuir SAMARRETES i donar més informació actualitzada.
Horari d'11 a 13h, davant de Can Lleonart

De moment s'ha fet pública una acció doble: virtual i física. 

1)  #XarxaIndependència, un portal web on podràs crear vincles virtuals amb altres persones, assemblees de base i blocs socials. Tots els vincles s'il·lustraran sobre un mateix mapa que mostrarà la implementació de l'independentisme en el territori i la capacitat col·lectiva de les persones per realitzar grans canvis. Enllaç: https://assemblea.cat/wp-content/uploads/2020/07/Dossier_11Setembre2020.pdf

Es tracta d'una iniciativa solidària, ja que els diners que se n'obtinguin aniran destinats a fer front a l'emergència social i econòmica del país. El web, és xarxaindependencia.cat

2) Mobilització física: 11 de Setembre 2020

Aquest 11 de Setembre proposem concentrar-nos en diferents edificis de l'administració estatal espanyola, per denunciar la discriminació que pateix Catalunya i reivindicar la independència com a únic mitjà per poder disposar de totes les eines necessàries per sortir d'aquesta crisi amb garanties i construir un futur millor.

Els edificis de l'administració espanyola són tres:Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), Oficines de l’Agència Tributària. Oficines de la Seguretat Social. Són més de seixanta punts distribuïts per tot el país, cosa que permet  complir les recomanacions sanitàries. Properament comunicarem en quina es recomana la inscripció per anar-hi des d'Arbúcies. 


“El deure de construir un futur millor. El dret a ser independents” és el lema d’aquest 11 de Setembre. Entre totes i tots crearem una gran xarxa solidària, tant física com virtual!

Aquí trobaràs més informació sobre aquest 11 de Setembre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada