9/4/20

MASCARETES ANC A ARBÚCIES. CAMPANYA #1Miliódemascaretes

En el marc de la campanya #1Miliódemascaretes, l'ANC d'Arbúcies ha fet donació del material per a fer 300 mascaretes a la Regidoria de Salut de l'Ajuntament d'Arbúcies i un grup de voluntàries han cosit els acabats (Moltes gràcies!). Aquestes mascaretes s'han començat a repartir de manera gratuïta per atendre necessitats socials i serveis esencials i no sanitaris. 

A part, la campanya #1Miliódemascaretes també n'ha posat a la venda a través dels supermercats Bonpreu, al preu d'1€. Cal demanar-les a caixa. 

La campanya es complementa amb la recollida de DONATIUS (clica a https://assemblea.cat/mascaretes/ ) per ajudar a centres catalans que investiguen medicaments contra el covid-19 i materials per a hospitals. 


Mascaretes cosides a màquina per voluntàries arbucienques 
El lot a la venda consta del material per a fer dues mascaretes. Es poden cosir a mà o a màquina. Dues mascaerets están pensades per un persona perquè en pugui disposar d'una de seca mentre una altra s'estigui eixugant. Cal rentar-les amb aigua i sabó o lleixiu, a 60º. Suposant que una persona usés mascareta dada dia i que la rentés cada vegada, entre les dues podrien durar dos mesos.

El teixit de cotó ha rebut un tractament hidròfug que admet trenta rentades.

Mascaretes cosides a mà després de ser rentades per primer cop

1 comentari:

  1. al final de la campanya se n'han fet 600.000, però es valora positivament perquè es va respondre a la necessitat quan no n'hi havia disponibles a les farmàcies

    ResponElimina