1/4/20

CAMPANYA 1 MILIÓ DE MASCARETES. AJUT ALS HOSPITALS CATALANS PER A LA RECERCA I EL TRACTAMENT DE LA COVID-19


Benvolguts/des.

L'ANC ha iniciat la campanya "un milió de mascaretes"( #1Miliódemascaretes)  i podeu trobar les primeres informacions en aquest enllaç   Alhora ens han estan informant a l' Assemblea Territorial local a mesura que el projecte s'ha anat concretant i us volem informar de com arriba la campanya a Arbúcies.
Recentment han obert aquest espai web https://assemblea.cat/mascaretes/ 

Té dos objectius:
- Facilitar a la ciutadania un milió de mascaretes  donat que van escasses. 
- Recollir donatius per a ajudar els hospitals catalans en la recerca i material sanitari per a la COVID-19

La campanya té dues vessants: 

1. PARTICULARS. Distribució i venda de kits de mascaretes al Bonpreu a 1€. Això ho gestiona directament el Secretariat Nacional, com quan venen samarretes de l'11S.  A mesura que s'acabin existències n'aniran proveïnt. Des de la Territorial d'Arbúcies us convidem a adquirir-ne. Si  algú , a més del preu, vol afegir-hi  un donatiu pot fer-ho a través WEB DONATIU.

2. ORGANITZACIONS. L'AT-ANC Arbúcies per la independència ens hem coordinat amb la Regidoria de Salut de l'Ajuntament i hem ofert una primera tramesa de material per fer 300 mascaretes. Un grup de persones cosidores voluntàries faran els acabats. La distribució serà en funció de necessitats socials detectades entre la població i per a persones que estiguin fent serveis essencials.

L'AT ANC d'Arbúcies no ven mascaretes. Només pot canalitzar demandes d'associacions que atenguin necessitats socials o de serveis essencials i  les distribuirà l'Ajuntament. Les indicacions són que hem d'evitar al màxim els contactes. 

Recordeu que el correu de l'AT de l'ANC local és arbucies@assemblea.cat  i que si encara no sou socis/es  us en podeu fer: modalitat  simpatitzants (sense quota) o modalitat membres de ple dret (amb quota) Informa't: https://assemblea.cat/fes-te-soci/.

Atentament,
Secretariat local ANC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada