9/7/19

PROTESTA PELS PACTES AUTONOMISTES

Tenim dos líders socials i molts polítics a la presó o encausats i encara hi ha partits que es diuen independentistas que pacten amb els que els mantenen empresonats? 
Això no s'enten! Això no és la voluntat popular! 

Arbúcies: dimarts 9 a les 20h a la Plaça de la Vila.

Santa Coloma de Farners: dijous11, a les 11, davant del Consell Comarcal.

NO AL 155!
OBJECTIU INDEPENDÈNCIA!
REPÚBLICA CATALANA, ARA!

La llibertat dels empresonats polítics és prioritari al repartiments de cadires, càrrecs i sous de polítics. 
La República Catalana ha de ser prioritària. 
Quan l'adversari aplaudeix o riu per sota el nas, no anem pas bé!

1 comentari:

  1. Com Assemblea considerem que la base social de l’independentisme no es mereix aquest retorn accelerat a l’autonomisme i a la política partidista que el pacte de Junts per Catalunya i el Partit Socialista de Catalunya exemplifica, amb fins i tot major cruesa que altres pactes amb el 155 d’Esquerra Republicana als ajuntaments.
    A l’Assemblea defensem que la ciutadania compromesa amb la independència cal que ocupi espais de poder i l'animem a fer candidatures sindicals, a cambres, a col·legis professionals, perquè estigui al timó en llocs majoritàriament no remunerats, i preparar-nos, així, per al proper embat democràtic. Cal gestionar tots els espais de poder i les diputacions recapten impostos i són agents clau en la construcció d’una hisenda pròpia, per exemple.
    Ara, veiem com els partits que votem regalen espais de poder clau o tenen intenció d’investir Sánchez sense que respecti el dret a l’autodeterminació ni s’aturi la repressió.
    Els partits estan immersos en una lluita per l’hegemonia electoral i la prioritat és afeblir-se l’un a l’altre, inclús si això representa donar poder als qui exerceixen la violència repressiva. El 155 no té cap cara amable. El PSC en forma part i n'és igual de responsable que el Partit Popular i Ciutadans. Així és impossible fer un procés d’independència. Som a temps de revertir-ho.
    Per això, t’animem a piular a les xarxes #STOP155 a través a través del web https://anc.si/stop155 i que surtis a denunciar-ho el proper dimecres, a les 19 h, al carrer Calàbria entre Aragó i València de Barcelona, i el proper dijous, a les 11 h, a rambla Catalunya amb Provença de Barcelona.
    I animem les territorials a entregar un escrit a les diferents seccions locals de cada partit per tal que el facin arribar a les respectives direccions d'aquests. Per demanar que s’uneixin per la independència, no per donar suport al 155

    ResponElimina