4/12/17

CAP DE SETMANA INTENS: CONCERT PER LA LLIBERTAT I MÚSICS PER LA LLIBERTAT


DIUMENGE 3: MÚSICS PER LA LLIBERTAT, ORGANITZAT PER ÒMNIUM
El concert simfònic més multitudinari  
Mauri ha fet aquestes declaracions en el concert per la llibertat organitzat per l’entitat i el col·lectiu Músics per la Llibertat. Hi han participat 10.000 músics i sis directors d’orquestra que han aplegat milers de persones a la plaça d’Espanya de Barcelona.  Cantaires i instrumentistes han interpretatSant Martí del Canigó, Viatge a Ítaca, El cant de la Senyera, L’Estaca, Els Segadors o l’Himne d’Europa.
NOTÍCIA WEB ÒMNIUM
NOTÍCIA VILAWEB
DISSABTE 2: CONCERT PER LA LLIBERTAT,
ORGANITZAT PER L'ANC
L'Estadi Olímpic canta per la llibertat dels presos polítics. WEB ANC
Barcelona ha acollit aquesta tarda un concert multitudinari amb més de 50 mil persones que han clamat i cantat per la llibertat dels presos polítics. Més de quaranta bandes i artistes han volgut aportar el seu gra de sorra per la causa i s’han unit en formacions musicals poc habituals. Entre els artistes, hi han participat membres de bandes com Els Amics de les Arts, Els Catarres, Els Pets, i artistes com Ramon Mirabet, Gemma Humet, Judit Nedderman, Oriol Barri,  Pi de la Serra, Toni Albà, i un llarg etcètera.
El concert l'ha iniciat Sound of Thunder amb "Els segadors" a ritme hevay i a l'estadi han sonat les notes de cançons com “Que tinguem sort”, “L’estaca”, "País petit", ”Invencibles”, "Corren",  "Barcelona s'il·lumina", "Louisiana", “Pau”, “Somnis”, “Llença’t”, L'àliga negra". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada