31/12/17

BALANÇ 2017: VISITA LES NOTÍCIES DEL BLOC I NAVEGA-HI

VILAWEB: ANUARI DE L'ANY DE LA PROCLAMACIÓ DE LA REPÚBLICA

A finals d'any és quan toca fer balanços i els mitjans fan el resum anual. En aquest bloc cadascú pot fer el seu  recorregut per les planes i recordar les accions d'aquest any amb visió local i comparar-les amb les dels anys anteriors. Enguany fa 8 anys que el vam començar amb motiu de la primera onada de Consultes populars sobre  la independència. Després ha passat a ser un l'òrgan de comunicació de la Territorial de l'ANC i ara és una eina a disposició de la TFPS. Complementada amb el Facebook que ajuda a la difusió dels missatges.  Darrerament comptem amb  els Whatsupp i altres mitjans.
Quan es va iniciar el procés es parlava d'autodeterminació i tímidament d'independència, després de sobirania o d'independència amb més fermesa, i finalment parlem de República catalana. Proclamada i que hem de defensar perquè quedi implantada.

En la gràfica de l'evolució de visualitzacions, podem veure els alts i baixos, però darrerament hem superat el rècord de visites mensuals que ara està en 3.697. Més avall teniu dades del Facebook. Les visualitzacions són més altes, però moltes missatges s'han de llegir al blog, de manera que és una feblesa que cal reconèixer. Que cadascú faci les seves hipòtesis, però l'important és mantenir la tensió i difondre els missatges. Una darrera pregunta per reflexionar: Què podríem fer per ajudar a zones del país a difondre els avantatges els principis republicans i d'una nova Catalunya?


Selecció d'algunes entrades més visitades en la plana Facebook Arbúcies per independència  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada