6/10/17

DEFENSEM LA REPÚBLICA

Companys/es, el dia 1 vam votar i el dia 3 vam sortir al carrer!

La taula de forces polítiques i socials d'Arbúcies convoca una assemblea popular dissabte vinent a les 6 de la tarda.

Pensem que hauríem de donar continuïtat al moviment originat la setmana passada.

Proposta de punts a tractar:

1. Valoració de l'1-O,  3-o i darrers fets.
2. Propostes d'organització davant diferents possibles escenaris.
3. Grups de treball: coordinació subcomarcal, enllaços entitats (bombers, adf, ...),  comunicació (whats, Twitter, Facebook,  telegram o signal),  recursos (tractors, vehicles,), taller de pancartes,,...
4. Proposta de punt de trobada i horaris per compartir cotxe si s'ha d'anar a bcn,  de cares al dilluns 9 o altres convocatòries.
5. Altres.

NOTA: S'ha actualitzat el grup de WatsUpp amb el nom "Defensem República", podeu demanar afegir-vos-hi. És un grup d'acció, per estar informat i s'han d'evitar comentaris superflus, acudits i icones que interfereixen. Els que us en vàreu esborrar podeu tornar-hi.



COMUNICAT DEL SECRETARIAT NACIONAL DE L'ANC

Diumenge vam fer el gran pas que necessitàvem. Vam saber defensar com a gent de pau els col·legis electorals, contra la violència policial. Vam poder votar i el Sí va guanyar!

Dilluns que ve. el 9 d'octubre, el Parlament es reunirà per declarar la independència. Aquest dilluns exigirà una mobilització màxima.

Mentrestant, aquest divendres el president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, amb el president d'Òmnium Jordi Cuixart (i amb el major Trapero i una intendent dels Mossos d'Esquadra), hauran de ser a primera hora a Madrid per comparèixer davant l'Audiència Nacional. Són investigats per sedició arran de la negligent operació de la Guàrdia Civil al Departament d'Economia, el 20 de setembre. És una declaració com a investigats --tenen tot el suport del Secretariat Nacional, i hi haurà un petit acompanyament, com altres vegades, per anar a Madrid.
Aquest diumenge 8 els qui vam anar a votar l'1 d'octubre buidarem els carrers de Barcelona i guardarem forces. Han convocat una manifestació espanyolista. La seva causa és ben legítima, i és normal que es manifestin --a la vegada que és lamentable que aquestes manifestacions tolerin la presència de grups violents d'ultradreta, que no representen gens els partidaris del No.

Estiguem atents i preparats!
Assemblea Nacional Catalana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada