3/10/17

ATURADA I VAGA GENERAL DIA 3

Ens mobilitzem a la catalana: pacíficament, de forma no-violenta i amb fermesa. 
Hi ha la proposta de fer manifestacions en SILENCI, com si fos un dol. 
Ni un català encaputxat, nosaltres donem la cara.
Si algú fa servir la violència, aleshores li cridem INFILTRAT! INFILTRAT!

La Taula per la Democràcia convoca una aturada general aquest dimarts 3 d'octubre, amb el suport dels CCOO i d'UGT, i altres sindicats vaga general CGT, COS, Sindical Alternativa.
 Aturem l’activitat laboral i comercial tot el dia seguint les indicacions de sindicats, entitats i organitzacionals empresarials. A Arbúcies el seguiment és massiu: empreses, associació de botigues, escoles i institut, autònoms,...
 El transport públic estarà aturat. Només hi haurà serveis mínims. Les botigues també estaran tancades. També s’atura el consum! Ni un cafè als bars que obrin.
 Seguiu la informació dels serveis mínims de la ràdio o de tv3. Evidentment també a internet.

CONCENTRACIONS (DEMARCACIÓ GIRONA):
 A les 11 h: porta flors als col·legis electorals que ahir van ser assaltats
 A les 12 h: concentració comunitat educativa davant de l'edifici de la Generalitat a Girona. P. Pompeu Fabra
 A les 18 h: Manifestació per la República unitària a Girona, inici a la Plaça de Catalunya. AQUESTA ÉS LA CONCENTRACIÓ MÉS IMPORTANT de la demarcació si només podeu anar a una.
Hi ha altres propostes a la demarcació de BCN, però si hi va gent de més lluny el col·lapse pot ser gran. No hi ha transport públic i els conductors de busos també poden fer vaga.

ATUREM EL PAÍS. CATALUNYA, UN SOL POBLE.
Penseu que algunes vies estaran tallades o amb trànsit lent, aneu-hi amb molt de temps. Penseu en vies secundàries alternatives. No poseu benzina en les gasolineres que obrin amb treballadors.
Fes-ho córrer!

Entitats impulsores de la Taula per la Democràcia per defensar els drets fonamentals:
El grup impulsor de la Taula per la Democràcia està format per 40 entitats i organitzacions, entre les quals hi ha inicialment: Assemblea Nacional Catalana;  l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana AELC; Casa Nostra Casa Vostra; la CECOT; la Comissió de la Dignitat; Consell Nacional de la Joventut de Catalunya; Comissions Obreres CCOO de Catalunya ;  Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya CONFAVC; Federació d’Assemblees de Pares i Mares de Catalunya FAPAC;  LaFede.cat - Organitzacions per la Justícia Global;  +
Òmnium Cultural, PIMEC; Unió de Federacions Esportives de Catalunya UFEC; Unió General de Treballadors UGT; Unió de Pagesos;  la USOC....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada