8/9/14

TOT A PUNT PER L'11S2014. DARRER DIUMENGE ABANS DE LA DIADA.

Bones vibracions. L'ambient s'anima. Mireu les fotos del diumenge 7 de setembre, l'anterior a la Diada, podíem haver-n'hi moltes més, però estan triades amb mirada arbucienca; d'esquerra a dreta i de dalt a baix:

1. La parada d'Arbúcies per la independència a ple rendiment. El divendres vam aconseguir el 5è autocar i en 48 hores ja el tenim ple. També recollim DONATIUS i inscripcions de VOLUNTARIS per la campanya conjunta ANC-ÒMNIUM Ara és l'hora.
Les següents són totes del 5è Aplec per la independència d'Arenys de Munt. Homenatge a les coordinadores locals de les consultes que a Arbúcies vam fer el 13D2009, però la preparació va començar ara fa 5 anys estimulats per la primera que van fer a la vila amfitriona.
2. Toni Miralpeix, director de l'escola de Música Lluís Torres, compositor de la partitura del Ballde Gegants d'ARbúcies,  dirigeix la Coral i la Cobla per la independència quan interpreten una composició seva. 
3. La V ens espera.
4. Actuació del berguedà Francesc Ribera Titot i el moianenc Quim Vilar. 
5. Públic assistent, en l'espai on feia una estona s'havia fet el dinar de germanor. S'hi podien veure Toni Albà, Magda Oranic, Muriel Casals,  Miquel Calçada, Salvador Cardús, gent de la Fundació Xirinacs, Joel Joan,... i alguns polítics.
6. Parlament d'Anna Arqué, de la Coordinadora Organitzadora de les Consultes (COC).
7. Parlament de Carles Mora, alcalde d'Arenys de Munt el 2009.
8. Actuació de Raquel Xiberta i Albert Maynou, intgerpretant Campanes de llibertat de Jordi Bilbeny.  
9. Parlament de J.Manel Ximenis, coordinador de la consulta d'Arenys de Munt i membre de la COC

PER VEURE LES IMATGES MÉS GRANS, CLIQUEU-HI A SOBRE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada