25/12/13

CAP DE SETMANA DE RECOLLIDA INTENSIVA "SIGNA UN VOT" 11 I 12 DE GENER DE 2014

CLICA A SOBRE PER ANAR AL VIDEO 
Ja vam informar que després de la cadena humana impulsàvem la campanya Signa un vot.
Moltes persones ja han signat. L'ANC custodia les instàncies i manté el secret de dades. Moltes gràcies, perquè cada signatura ens dona més força davant els representants electes i quan convingui davant la comunitat internacional.
Cal continuar amb la campanya amb les persones que encara no han signat i donen suport a l'autodeterminació?  Doncs  SÍ.
CiU, ERC, ICV, CUP han acordat data i pregunta per a fer la consulta. L'ANC hi dóna suport, però som conscients que encara no s'ha fet cap convocatòria. Tampoc sabem quina estratègia acabarà aplicant el govern central a mesura que passin els dies i es vagin complint els terminis. Per això continuem amb la campanya de recollida d'instàncies exercint el DRET DE PETICIÓ, donant el nostre VOT SIGNANT PER LA INDEPENDÈNCIA. I l'ANC convoca a les Territorials per dedicar el  cap de setmana de 11 i 12 de gener de 2014 a fer una recollida intensa de VOTS.
Al costat teniu un programa de TVlocal que en 30' ens ho explica detalladament.

AVUI RECORDEM EL 80è ANIVERSARI DE LA MORT DE FRANCESC MACIÀ. SEGUIM LLUITANT EN MEMÒRIA DE TOTHOM QUI ENS HA PRECEDIT EN AQUESTA CAUSA CATALANA QUE ÉS LA CAUSA PER LA LLIBERTAT, LA JUSTÍCIA I LA PAU ENTRE POBLES I PERSONES.
Biografia Sàpiens.

1 comentari:

  1. Per què exerceixo el dret de petició?

    1. Per demanar al Parlament de Catalunya que dugui a terme totes les iniciatives polítiques perquè es pugui celebrar una consulta democràticament i políticament vinculant en la qual es pregunti as ciutadans de Catalunya si volen o no que Catalunya esdevingui un estat independent.

    2. En cas que això no sigui possible perquè l’Estat espanyol no permeti, impedeixi, o dilati la celebració d’una consulta democràtica o unes eleccions plebiscitàries, o no en reconegui els resultats, es demana que aquesta PETICIÓ sigui entesa com una manifestació lliure d’una voluntat favorable (“VOT”) perquè els representants electes del poble de Catalunya DECLARIN LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, d’acord amb el dret internacional.

    ResponElimina