26/7/13

BONA FESTA MAJOR. ASSAIG DE CADENA HUMANA. INSCRIPCIONS 11s2013. SIGNA UN VOT. SAMARRETES GROGUES. GIGAFOTO.

Ja la tenim aquí. Molt bona Festa Major! Recordeu que a partir de les 6 de la tarda podre participar a 2 actes: la cadena humana i la trobada gegantera. En el seguent plànol podeu veure el projecte de color groc i la zona de plantada de gegants de color vermell. Per això recomanem que els acompanyats amb mainada vagin al punt 1.  Al punt 2, al passeig dels Països Catalans hi farà falta molta gent. La cadena s'estirarà a partir d'aquests punts.

Recordeu que a les 6 comencem la preparació i que esperem que tothom estigui a punt a les 6:30 i que la meteorologia ens acompanyi favorablement. (CARTELL, CLICA AQUÍ)


INSCRIPCIONS 11s2013(INFO, CLICA AQUÍ)
Hi haurà una taula (punt T) a la plaça on us informaran com està el tema de les inscripcions.

1) Qui tingui encarregada plaça d'autocar i no ha pagat, ha de passar a pagar per tenir la plaça assignada i confirmada (5€ persona).  Hem omplert 5 autocars. A partir del dia 28 sabrem si hi ha baixes i podem adjudicar places a persones que están a la llista d'espera.
Unes 300 persones hi aniran amb autocars d'AxI, 240 al tram 250 i la resta al mateix o un de proper.

2) També es pot optar per anar-hi amb mitjans de transport propis i fer la inscripció a través d'AxI(ADREÇA CORREU, arbucies@assemblea.cat). Deixeu les dades: noms i cognoms amb almenys el DNI d'una persona de contacte, un email i telèfon per grup/vehicle.
De moment  hi ha unes 100 persones inscrites, en els trams 551 i 552 en 3 grups. Amb gent ja apuntada i qui ho faci demà, inscriurem un altre grup.

3) Inscripcions  per lliure d'1 a 5 persones a través de  https://via.assemblea.cat.
Personalment o per Facebook ens han fet saber que 67 persones d'Arbúcies estan en els trams 514, 526, 528 a 531, 590, 609, o ens han dit el municipi però no el número de tram.

SIGNA UN VOT (INFO, CLICA AQUÍ)
A la taula T hi es podrá participar en la campanya SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA. Es tracta d'omplir una instància, ja preparada, exercint el legalment reconegut DRET DE PETICIÓ davant d'un apoderat/fedatari acreditat. Agraïm el donatiu mínim d'1€ regalant el bolígraf de record. Aquesta campanya s'intensificarà després de l'11s2013.

SAMARRETES GROGUES (PER COMPRAR-NE D'OFICIALS CLICA AQUÍ)
L'organizació demanem que es participi a la cadena amb una samarreta groga. El motiu és el contrast amb els fons, pensant especialmente en les fotos aèrees. El cost de les samarretes OFICIALS que ajuden a les despeses d'organització és de 10€.
Ara per ara, la compra de samarretes oficials només es pot fer per internet.
ESTALVIA'T DESPESES DE TRANSPORT. Si voleu el lot samarreta, banderola i adhesiu per 12€ i estalviar-vos el transport, compreu-les a  http://www.elpuntavui.cat/viacatalana.html i recollir-les a l'EXMAR del carrer Major.

GIGAFOTO 11s2013.
Per participar com a fotògraf de la gigafotografía cal apuntar-se  a https://assemblea.cat/?q=fotograf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada