6/4/10

CONCENTRACIÓ A GIRONA (ESCALES CATEDRAL) I ACTE CENTRAL CONSULTES ABRIL


Benvolguts/des companys i companyes,
El diumenge 11 d’abril es celebrarà a Girona, a les 12:00h, l’acte central de la Consulta sobre la Independència. L’acte comptarà amb els parlaments de representants de les Comissions Organitzadores Locals i l’actuació destacada de la Companyia Elèctrica Dharma. L’acte és gratuït. ABANS, A LES 11, HI HAURÀ UNA CONCENTRACIÓ A LES ESCALES DE LA CATEDRAL!

LA TECA d'Arbúcies proposem trobar-nos a les 10 del matí a la placeta de Can Reus per compartir vehicles.
RECORDEU a les 10 del matí a la placeta de Can Reus d'Arbúcies i/o a les 11 a les escales de la Catedral de Girona. El relleu als mitjans de comunicació vindrà donat per l'assistència.


És molt important omplir a vessar l’Auditori Palau de Congressos de Girona i aconseguir un fort impacte mediàtic i social. Ja hem fet la consulta a Arbúcies, però el procés continuai convé el nostre suport. No cal inscripció.

INFORMACIÓ DELS ACORDS DEL PLENARI DE LA COORDINADORA DE LA SELVA DEL DIA 29 DE MARÇ:
- Es decideix adoptar el nom “Comarca La Selva Decideix”, per evitar duplicitat i confusions de noms amb els de La Selva del Camp. Es confirma la llista de 12 pobles i es decideix contactar individualment amb els altres.
- Es ratifiquen els responsables de les àrees o comissions que es van definir a la segona reunió comarcal, del 9 de febrer. L’única que queda vacant és la comissió de campanya que de moment assumim entre tots.
- Prèvia confirmació de la convocatòria de la concentració a la catedral de l’11 d’abril per part de Girona Decideix, nosaltres ens hi adherim i convoquem a cada poble amb un cartell unitari, que demanarem també a Girona i/o Argentona.
- Ens adherim també a la segona part de la proposta d’Argentona i es decideix redactar un comunicat intern per a la coordinadora nacional i per a les coordinadores locals i comarcals, en el sentit de demanar la convocatòria de plenari nacional pel mes de maig per discutir la conveniència i la forma de presentació de la ILP.
- Es decideix proposar la convocatòria d’una reunió de coordinadores comarcals per tal d’avançar en els debats i unificar postures. Es proposa a Santa Coloma de Farners pel dissabte 8 de maig.
- Es convoca el proper plenari comarcal pel dilluns 3 de maig al mateix lloc i hora: biblioteca municipal Joan Vinyoli, a les 9 del vespre, a Santa Coloma de Farners.

Us comuniquem la constitució de coordinadora comarcal de la consulta popular sobre la independència de La Selva, amb el nom de “Comarca La Selva Decideix”, integrada per representants d’Amer, Anglès, Arbúcies, Breda, Caldes de Montbui, Hostalric, Riells i Viabrea, Riudarenes, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners, Sils i Vilobí d’Onyar.
Així mateix us comuniquem els pobles que faran la consulta el 25 d’abril a la nostra comarca: Amer, Brunyola, Caldes de Montbui, Hostalric, Riudarenes i Riudellots de la Selva.

1 comentari: