12/4/10

ACTE DE SOBIRANIA convoca...

Benvolguts, Benvolgudes,

us fem a mans la convocatòria per BRINDAR per la INDEPENDÈNCIA, promoguda des de la plataforma ACTE DE SOBIRANIA davant la notícia de la inminent sentència del Tribunal Constitucional sobre l'estatut.

Aquest acte serà espontani i pels catalans de comarques que no puguin arribar-se a Barcelona, els emplacem a obrir les seves ampolles de cava (2014 si és possible) davant dels seus ajuntaments.

Compatriotes,

Des del grup ACTE DE SOBIRANIA considerem que:
la sentència del TC sobre l’Estatut, pel sol fet de tocar una sola coma, liquida taxativament la possibilitat que la nació catalana pugui exercir la seva sobirania en el marc legal de l’Estat espanyol.
els partits catalans del Govern de la Comunitat Autònoma de Catalunya, ni tan sols han sabut unir-se per defensar aquesta minsa legalitat davant l’incompliment dels pactes, la burla sistemàtica de la llengua catalana, l’espoli fiscal, la invasió de competències, les inversions i els traspassos acordats.
els espanyols, per fi, han liquidat el pacte constitucional del 1978 que, recordem-ho, per una banda fou imposat amb amenaces de tota mena i per l’altra, fou acceptat, de mala gana i com a mal menor, per una part del poble català, que avui representa una minoria.
el poble català, a la vista del que ha passat durant els darrers anys, ha decidit exercir pel seu compte el dret a l’autodeterminació convocant una Consulta Popular sobre la Independència de Catalunya
Per tot això i vint-i-set arguments més, el Grup ACTE DE SOBIRANIA, que ja va enterrar l’Estatut el dia 11 de juny de l’any passat, proposa als CATALANS DECIDITS trobar-nos el mateix dia de la sentència a la plaça de Sant Jaume a les 8 del vespre, per celebrar-ho amb:
Un BRINDIS per la INDEPÈNDÈNCIA DE LA NACIÓ CATALANA (*)
Un BRINDIS de SUPORT als organitzadors dels municipis que celebraran la CONSULTA POPULAR SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA el proper diumenge 25 d’abril.
Un BRINDIS de CRIDA als centenars de milers de CATALANS DECIDITS, a organitzar-se per enviar els seus delegats a la CONFERÈNCIA NACIONAL PER LA INDEPENDÈNCIA DE

CATALUNYA
que se celebrarà aviat (**)
Us hi esperem!!!

UN PAÍS LLIURE, UN PAÍS MILLOR
Grup Acte de Sobirania
www.actedesobirania.cat
* El brindis es farà amb una copa del Cava 2014, distribuït per XECNA (Xarxa d’Establiments amb Consciència Nacional), entitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada