19/1/10

INFORMACIONS I PROPERA REUNIÓ DE LA TECA

Darrera reunió de la TECA del 19/01/2010:
* Primer es va revisar l'evolució del procés (es pot consultar a través de les diferents planes web).
* Segon es va confirmar la voluntat de mantenir la TECA fins que no s'hagi realitzat un referèndum oficial a nivell nacional i es va decidir actualitzar l'organització i el repartiment de les responsabilitats. Es van assumir tasques de portaveus a Arbúcies i en reunions a nivell de zona i a nivell Nacional, tresoreria i comunicació. Queden pendents tasques de contactes amb entitats i partits. Hi ha persones que faran suports en activitts puntuals.
* Tercer. Sobre les activitats que es van proposar, es va acordar anar-les aprovant una a una en properes reunions i que siguin assumides per persones diferents que s'ofereixin quan sigui necessari. Activitats proposades: acte públic de valoració dels resultats, projecció del DVD Xirinacs al Palau, xerradda a càrrec del president del Casal Argentí de Barcelona, Ofrenes florals a Macià i a Companys en dates assenyalades i afavorir un acte l'11 de setembre.
* Quart. Sobre el vot jove no es va poder diferenciar amb la numeració dels DNI/NIE. En canvi per les dades dels NIE si hem calculat que del 25% de persones amb documentació estrangera majors de 16 anys que hi ha Arbúcies van votar un 7,85% i dels 75 % amb DNI va votar un 42,97%. Per tant les dades contradeixen les especulacions que deien es deixava votar els immigrants per augmentar el percentatge.

... ah i farem un sopar el 29 de gener (si us hi voleu apuntar, ens escriviu un e-correu o passeu a dir-ho a La Gabella, abans del 27 de gener).

LES ADHESIONS A LA TECA ENCARA SÓN POSSIBLES. SI QUALSEVOL ENTITAT VOL AFEGIR-S'HI, ENCARA HI ÉS A TEMPS. TAMBÉ S'HI POT PARTICIPAR A NIVELL PERSONAL. AMB UN CORREU A tecadarbúcies@gmail.com US AFEGIREM I US CONVOCAREM.

PROPERA:
La TECA va decicir fer una reunió el dia 1 de febrer a 2/4 de 10 a l'Hotel d'entitats.
Punts:
0. Tria de moderador/a per aquesta reunió.
1. Informació de la trobada de plataformes de la zona del dia 22 de gener i seguiment del procés.
2. Ratificar la distribució de tasques que s'escaiguin.
3. Previsió de properes activitats.
4. Altres propostes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada