8/9/18

TOT A PUNT PER LA DIADA 11 SETEMBRE 2018

On es fa la manifestació enguany?
A la Diagonal, entre Glòries Catalanes i Pedralbes.

Quin és el tram de la Selva?
El número 16 entre Villaroel i Casanovas.

Com arribar al tram 16 si vull agafar el metro?
Línia blava, HOSPITAL CLÍNIC
Línia vermella, URGELL 

A quina hora cal ser-hi?
Amb anticipació suficient, entre les 3 i les 4 és una bona hora.

I si hi vaig amb un autocar d'Arbúcies?
La sortida és a l'Avinguda dels Països Catalans. Us deixaran a l'aparcament del carrer Casanovas i haureu de caminar fins al tram. A dins l'autocar us donaran més informació.  

I a les 17.14?
Quan faltin pocs minuts per arribar a les 17.14 h es farà silenci.
També abaixarem pancartes i banderes per un moment i restarem uns instants a l’espera.
A les 17.14 h al tram 37 es donarà el tret de sortida a l’acció. Es trencarà el silenci amb l’espetec d’un coet i, a partir d’aquest moment, farem sentir la nostra veu. Haurem de fer sonar aquells estris, enginys, o instruments que haguem dut, per tal de generar una onada sonora que anirà avançant i creixent del tram 37 fins arribar al tram 0. A mesura que l’onada de so avanci, els assistents també alçaran totes les pancartes, cartells i missatges en qualsevol format que hagin portat per fer sentir la seva veu.
La gran onada que avançarà pels trams, que representa la força de la gent, que pot superar tots els obstacles que ens trobem al davant, s’haurà anat fent més gran cada vegada fins a convertir la Diagonal en un clam eixordador per reivindicar el mandat de l’1 d’Octubre. Arribarà des de Glòries fins a l’escenari on tombarà el mur. Amb la caiguda d’aquest mur que fa referència als obstacles superats i a superar, és quan s’hi introduirà el concepte de República catalana com a objectiu final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada