19/9/18

CARTA DE JORDI TURULL A ARBÚCIES

L'ANC d'Arbúcies ha enviat una carta a les 2 presoneres i als 7 presoners amb còpies de pantalles d'aquest web amb les activitats que ha realitzat el poble arbucienc durant aquest any. El primer que ens ha respost ha estat Jordi Turull des de Lledoners. L'hem llegida en la concentració d'aquest dimarts.
Presó de Lledoners 3 de setembre 2018


Jordi Turull saluda i dóna les gràcies per la carta plena de sentiment i de compromís, per una adaptació de la lletra de la cançó del grup Esquirols (No és en va el vostre gest companys) i sobre tot manifesta immensa gratitud per tantes accions a favor de la nostra llibertat i sobretot la llibertat de Catalunya que, a nivell d’Arbúcies, queden reflectides en les planes que li hem  tramès.


Diu:

Accions com les vostres ens ajuden molt més de que us pugueu imaginar a fer més suportable el nostre injust empresonament i ens donen coratge per anar per aquí , a la presó, amb el cap ben alt i les conviccions i la dignitat intactes. És per això que ho agraeixo tant!
Ara som més a prop de casa, però som a la presó. Lledoners no pot blanquejar tanta injustícia, persecució i voluntat d’escarment a costa del que sigui, per part de l’Estat contra uns ideals, objectius i fets que són nobles, pacífics, legítims i democràtics.
Justament per això, al punt on ho està portant l’Estat, via la seva cúpula judicial, nosaltres seguirem forts, ferms i més compromesos que mai. Compromesos amb la gent, amb el país i compromesos amb tot el que representa i obliga l’1 d’octubre. Està en joc el llegat de la justícia, de democràcia i de llibertat que volem per nosaltres i pels que vindran. Per nosaltres i per Catalunya.
Ara no tenim, no tinc, dret al desànim i molt menys a la resignació o la renúncia. Tantes i tantes mostres de compromís actiu per tots els racons del país per part de persones de tota condició, edat, origen, pensament ens ha de donar molta més confiança i sobretot esperança.
Patirem i costarà, sí. Però si anem a la una, si som perseverants, feiners i determinats, i actuem pacíficament com sempre, ens en sortirem. El sacrifici d’alguns- que assumim al servei d’aquesta causa- i sobretot el compromís actiu de tantes i tants arreu ho farà possible! N’estic convençut!
Agraeixo de nou la carta i sobretot, tot el que feu, el vostre compromís actiu. Gràcies per tant ANC d’Arbúcies
Una abraçada. Jordi Turull

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada