16/9/18

11 MESOS D'INJUSTÍCIA I D'IGNOMÍNIA AFEGITS A LA REPRESSIÓ DE l'1 D'OCTUBRE i +

Manifest 16 de setembre (Clica aquí per llegir-lo sencer)

Avui fa onze mesos que l’expresident de l’Assemblea,  i el President d’Òmnium, estan tancats a la presó per delictes inexistents que no van cometre. I en tot aquest temps no hem parat de mobilitzar-nos exigintel l’alliberament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart i la resta de represaliats: el President Puigdemont, la Presidenta Forcadell, el Vicepresident Junqueras, els Consellers Bassa, Comín, Forn, Ponsatí, Puig, Romeva, Rull, Serret, Turull i l’Anna Gabriel, la Marta Rovira, en Valtònyc, l’Adri, la Tamara i molts d’altres, víctimes d’aquesta causa general contra l’independentisme.

Tots ells han esdevingut ostatges polítics...  Ens volen aturar a costa de laminar els nostres drets civils i polítics.... En pocs mesos començarà el judici, i malgrat les irregularitats procedimentals, les absurdes acusacions sense proves i els evidents contrastos amb la justícia europea ...la justícia espanyola ja té llestes les sentències condemnatòries. S’albira un càstig judicial injust i dolorós al que caldrà respondre. I tenim la força! Ara fa pocs dies, vam tornar a omplir, per setè any consecutiu, els carrers de Barcelona per fer efectiu el mandat del referèndum del passat u d’octubre, perquè Catalunya esdevingui un estat independent: la República catalana.

Justament per això exigim avançar cap a la República catalana, perquè sabem que només amb la República catalana serem capaços d’alliberar els presos i fer que tornin els exiliats sense por a represàlies de cap mena, i per això no cedirem en la lluita per assolir-la el més aviat possible. Perquè República és Llibertat, Fem la República catalana!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada