29/9/18

30 DE SETEMBRE, FA UN ANY DEFENSÀVEM COL·LEGIS ELECTORALS, ARA REPÚBLICA

El dia 30-S, aniversari del Defensem escoles, vigilia del Referèndum de l'1 d'octubre, podem participar en moltes activitats, però per proximitat n'anunciem una de  local: Endavat República, i una intercomarcal Maresme-Selva: Marxa solidària  per la Tordera, recomanada per la Coordinadora comarcal de l'ANC.
El CDR arbucienc, nascut amb el moviment de la defensa del col·legi electoral ara fa un any,  assumeix l'organització de l'acte Endavant República i té amb el suport de l'ANC, juntament amb Ómnium i els partits parlamentaris CUP, ERC i PdCAT.



LIPDUP ENS EN SORTIREM
Aquesta tarda s'ha fet el LipDup amb la participación de nombrosos arbuciencs i arbucienques de diferents entitats. S'ha iniciat a la Plaça de Can Jombo amb els Gegatns i el Serafins, després es podrán veure escaladors descendint en ràpel, les urnes avancen al pas de Festes joves,  la Democracia s'obre a una gran senyera que despleguen els caçadors, passa per davant la Penya, després enimg de dos cotxes clàssics grocs, dos comions de bombers emmarquen l'entrada al carrer del Vern, on hi ha els ciclistes, l'Associació de dones d'Arbúcies ... fins arribar a la Plaça de la Vila, acabant amb la imatge que podeu veure tot seguit. Lemes com: Fem República, Llibertat presos polítics; imatges de les persones empresonades i exiliades, llaços i globus grocs ens recorden la finalitat de l'acció. 

Fotos oficials

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada