10/9/18

SIGNIFICAT DE LA GRAN ONADA 11s2018

http://tecadarbucies.blogspot.com/2018/09/tot-punt-per-la-diada-11-setembre-2018.htmlENLLAÇ A INFORMACIÓPRÈVIA

La Diagonal es convertirà en un clam per reivindicar el mandat de l’1 d’octubre. Els protagonistes seran els missatges que, tots aquells que hi vulguin assistir, portin i facin sentir. No podem oblidar que vam votar i vam guanyar; ara volem que s’implementi el resultpat del referèndum. Fem la República catalana!

A les 17h els músics, especialment grallers, iniciaran el Toc de matinades, una música que es toca pels carrers per despertar a la gent el dia de la Festa Major en moltes poblacions catalanes. Amb aquesta música iniciarem els silenci ben desperts esperant que ens arribi l'onada que haurà començar a l'extrem de la manifestació i unes  persones voluntàries amb banderetes aixecaran quan l'onada passi pel nostre tram. 

La gran onada que avançarà pels trams, que representa la força de la gent, que pot superar tots els obstacles que ens trobem al davant, s’haurà anat fent més gran cada vegada fins a convertir la Diagonal en un clam eixordador per reivindicar el mandat de l’1 d’Octubre.
Arribarà des de Glòries fins a l’escenari on tombarà el mur. Amb la caiguda d’aquest mur que fa referència als obstacles superats i a superar, és quan s’hi introduirà el concepte de República catalana com a objectiu final.
MOLT BONA DIADA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada