11/7/21

DEBAT A ARBÚCIES: I DESPRÉS DELS INDULTS, QUÈ?

El passat 9 de juliol, va tenir lloc a la La Llar de jubilats l'anunciat  debat titulat I després dels indults,  què? amb Albano Dante, periodista, i Josep Costa, advocat.


Prèviament es va projectar el vídeo:

Algunes idees expressades en el debat:

- Hi ha qui parla de què amb l'indult ja es pot passar pantalla. Això és un relat fals i perjudicial per l'independentisme
- Partim de que no és un indult, és una llibertat condicional.
- No hi pot haver diàleg si no és entre iguals. Si una part és amenaçada amb la policia o l'exèrcit, no és diàleg. No hi pot haver diàleg si Madrid no renuncia a la violència. Ni tans sols han demanat perdó.  No som nosaltres els que hem de demanar perdó per ser demócrates.
- L'única força que té el President de la Generalitat és la gent que hi ha al darrere. Si respon al nostres objectius, donem-li suport. 
- Hi ha sectors que ens voldríen enviar a tots a casa en nom del seny. El seny necessita que estiguem mobilitzats. 
Hem de  continuar al carrer. Seguir les convocatòries que convoquin les diferents entitats. Encara que siguem menys, hi hem de ser.
- Particiem o assistim a  xerrades, debats, actes, ...  Donem suport a twits, compartim vídeos i articles de denúncia, de convocatòries, de suport  als grups de Whatsapp o Telegram.
- Participar en el Debat constituent és una manera d'imaginar el país que volem i compartir-ho. 

- Mentre no hi hagi una direcció política, hem de ser les bases que hem d'anar marcant la línia. Si el famós "embat democràtic" no té contigut, posem-hi nosaltres el contingut.
- Arribarà un altre tres d'octubre i hem d'estar a punt, havent après moltes coses.

Si voleu veure més vídeos: OctuVre - Per desmentir allò que diuen

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada