2/2/21

LA REPRESSIÓ NO S'ATURA, LA REPRESSIÓ NO ENS ATURA. VOTA INDEPENDÈNCIA


Bon vespre a totes i tots, especialment als nostres presos polítics i exiliats. No heu estat sols, no estareu sols i persistirem plegats fins a assolir l’objectiu polític que ens farà lliures a tots plegats: la independència. 

Una abraçada als prop de 3.000 activistes independentistes encausats. Una abraçada plena de força al Dani Gallardo i al Pablo Hásel, dos símbols d’una mateixa lluita que és la nostra, la lluita pels drets socials, civils i polítics. 

L’Estat espanyol continua volent fer de la imposició la seva arma política i l’independentisme els hi diem que no se’n sortiran. Els hi diem que malgrat que els seus tribunals i les seves lleis ens vulguin atemorits, aquí seguirem, tossudament alçats! 

Ara bé, tota aquesta lluita antirepressiva l’hem de reorganitzar perquè l’Estat no aconsegueixi que el conjunt del moviment vagi a remolc dels seus propòsits. Hem de procurar que el moviment, no caigui més en tenir com a objectiu la lluita antirrepressiva. 

La nostra lluita és per fer una república de persones lliures en una Catalunya lliure. La nostra proposta política segueix sent la construcció d’un estat democràtic i per fer-ho, ens segueixen sent necessàries propostes per seguir avançant. Ara és temps d’eleccions. 

Ara és temps de tornar-hi, aquest cop des de les institucions. Aquest 14 de febrer hem d’omplir les urnes de tot el país amb vots independentistes, no solament perquè l’unionisme no ocupi el poder d’una ja prou precaritzada institució autonòmica, sinó perquè és necessari vèncer per tornar a preparar, conjuntament amb el moviment civil, el moment per alliberar-nos definitivament, com a poble. 

Aquí no es rendeix ningú. En tot cas, ens desanimem, ens preocupem pels nostres en temps de pandèmia i de crisi social, però sabem i hem de fer saber, que per garantir-nos un millor futur com a societat, ens cal seguir reforçant i reorganitzant més i millor el moviment independentista. 

Per tant, avui us diem: 

- Associeu-vos a les entitats independentistes. Reforcem el moviment civil independentista.

- Pressioneu els vostres partits de manera constructiva perquè segueixin treballant per garantir com més aviat millor la independència. 

- Fem que l’independentisme lideri tota lluita, entitat o organització social. 

- Aprenguem dels errors i ajuntem-nos de nou. Unitat estratègica del moviment i full de ruta clar i guanyador! 

Davant la repressió: solidaritat. Posem somriures i convicció davant la por, davant els atacs de l’Estat: fermesa i determinació independentista. 

Visca la terra!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada