3/6/20

ENS HI VAN ELS DRETS, ENS HI VA LA VIDA: MOBILITZEM-NOSArbúcies, segon dimarts de la campanya ENS HI VAN ELS DRETS, ENS HI VA LA VIDA. Segons es va acordar la setmana anterior vam fer la concentració davant del CAP, com a reconeixement a totes les persones que treballen en el sistema sanitari i com a reivindicació de dotar al sistema sanitari de tots els recursos necessaris. 

Per un país millor: SANITAT PÚBLICA. Objectiu independencia.

Crida a preparar-nos per tornar-nos a mobilitzar, des d’ara cap endavant, sempre que sigui necessari, pels drets socials i pels drets polítics, en definitiva, perquè la crisi no la paguem les de sempre i entre totes puguem aprofitar l’oportunitat que la crisi ens brinda per començar a desmuntar privilegis i construir una societat més igualitària. Mobilitzar-nos amb seguretat i amb totes les precaucions sanitàries: amb mascaretes i respectant sempre la distància de seguretat entre les manifestants. Però mobilitzar-nos, perquè ens hi van els drets i ens hi va la vida.

Pels drets i les llibertats. Perquè aquesta crisi no la paguem les de sempre.

I mentre ells no estiguin en llibertat, recordem-ho: suport als presos i preses polítics, persones exiliades i encausades.


El proper dimarts ens trobarem a la Plaça de Vila, a les 20h, sota l'Arbre de la Llibertat, símbol dels valors republicans. Us hi esperem! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada