3/6/20

ENS HI VAN ELS DRETS, ENS HI VA LA VIDA: MOBILITZEM-NOS



Arbúcies, segon dimarts de la campanya ENS HI VAN ELS DRETS, ENS HI VA LA VIDA. Segons es va acordar la setmana anterior vam fer la concentració davant del CAP, com a reconeixement a totes les persones que treballen en el sistema sanitari i com a reivindicació de dotar al sistema sanitari de tots els recursos necessaris. 

Per un país millor: SANITAT PÚBLICA. Objectiu independencia.

Crida a preparar-nos per tornar-nos a mobilitzar, des d’ara cap endavant, sempre que sigui necessari, pels drets socials i pels drets polítics, en definitiva, perquè la crisi no la paguem les de sempre i entre totes puguem aprofitar l’oportunitat que la crisi ens brinda per començar a desmuntar privilegis i construir una societat més igualitària. Mobilitzar-nos amb seguretat i amb totes les precaucions sanitàries: amb mascaretes i respectant sempre la distància de seguretat entre les manifestants. Però mobilitzar-nos, perquè ens hi van els drets i ens hi va la vida.

Pels drets i les llibertats. Perquè aquesta crisi no la paguem les de sempre.

I mentre ells no estiguin en llibertat, recordem-ho: suport als presos i preses polítics, persones exiliades i encausades.


El proper dimarts ens trobarem a la Plaça de Vila, a les 20h, sota l'Arbre de la Llibertat, símbol dels valors republicans. Us hi esperem! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada