5/2/19

MANIFEST: QUÈ ESTEU FENT!


Els nostres presos i preses polítics són a presons espanyoles. En pocs diez començarà un judici contra el referèndum d´autodeterminació, contra unes persones innocents, contra la voluntat de més de 2M de catalans i catalanes. En definitiva, es farà efectiva una farsa contra tot un poble. Passi el que passi en aquest judici, no acatarem cap sentència perquè el que realment cal és l’anul·lació d’aquesta farsa. Un sol dia de condemna és una barbaritat. No es pot tancar entre quatre parets la voluntat d´un poble pacífic.

Aquest és un missatge adreçat en primer lloc a l´Estat espanyol: “Som persistents, seguim  tossudament alçats i amb la convicció intacta. Avui som molts més que fa un any i mig. Denunciarem al món el que passi durant les setmanes que duri el judici. Direm al món que l´autodeterminació és un dret, no un delicte. Els nostres presos i preses polítics seran el nostre altaveu. Els podreu condemnar a anys de presó, però no podreu acabar amb tanta dignitat. Abans del que ens pensem serem lliures i proclamarem la República catalana”. D’aquí a pocs dies posarem l´Estat contra les cordes. Hem de fer d´aquest judici polític un bumerang contra l’Estat. Tenim un deute amb qui ens va dur fins aquí, una responsabilitat com a poble. Fem d´aquesta farsa, denúncia; del nostre compromís, convicció. Ens hem de posar en marxa #CapALaIndependència. Ens ho juguem tot!

En segon lloc, missatge per al Govern de la Generalitat i per al Parlament Catalunya: “On ha quedat el vostre compromís amb el mandat de les urnes? On és la vostra valentia? On és la publicació al DOGC dels acords del Parlament respecte a la proclamació de la República? Us penseu que els que vam defensar les urnes amb els nostres cossos ho deixarem córrer? Us EXIGIM coratge, valentia, però, sobretot, compromís amb el poble que us va fer confiança. Nosaltres, l´Assemblea Nacional Catalana, tenim un sol objectiu: la
independència del nostre país. Volem ser un estat, una nació lliure i no deixarem de pressionar fins assolir l’objectiu. Us anunciem que des de avui i de forma perllongada en el temps, no ens mourem d’aquí, de la plaça de Sant Jaume, a les portes de la seu del nostre Govern, i convidem la ciutadania a fer-nos costat, a fer-nos sentir pels nostres
representants.”

L’ANC es referma en la via unilateral, per això cal establir una unitat estratègica de Govern, Parlament i poble mobilitzat. Només la independència ens farà lliures com a poble i farà lliures presos, preses, exiliats i exiliades polítics. Govern i Parlament, us demanem, us exigim, que compliu amb el mandat de l’1 d’Octubre.

Som fermesa, som dignitat, som coratge, som ANC!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada