4/12/18

DEJUNIS EN SUPORT ALS PRESOS QUE ESTAN EN VAGA DE FAM

Inici:  Montserrat, a les 7 de la tarda de diumenge  9 desembreCornellà de Llobregat,  divendres 14 de desembre (en preparació altres llocs)
Cada persona es compromet a estar sense menjar entre 2 i 7 dies 
A cada enclavament hi haurà la possibilitat d'actes d'acompanyament i espais de descans. Hi haurà atenció mèdica.
Informació. Inscriu-t'hi: AQUÍ 
et demanaran les dades personals, lloc on vols fer el dejuni, dia d'inici i dia de finalització (entre 2 i 7 dies)  
Tant si pots com si no pots fer dejuni, pots signar el suport a la DENÚNCIA CONTRA L'ACTUACIÓ DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL

Els encarregats de presentar a Montserrat els actes de suport han estat Jordi Vilarasau, exmembre del secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i amic personal de Sànchez, i Vicenç Relats, de la plataforma Prou Ostatges i que també formava part del secretariat de l'Assemblea en anteriors mandats.

Suport als presos polítics -Jordi Sànchez, Jordi Turull, Joaquim Forn i Josep Rull- que estan en vaga de fam per protestar contra l'actuació del Tribunal Constitucional (TC) a l'hora de resoldre els recursos d'empara presentats contra la reclusió preventiva. El grup coordinador d'accions, format per partits i entitats, ha avançat que hi haurà un dejuni encadenat a Montserrat a partir de diumenge, i el 14 de desembre en començarà un a Cornellà. N'hi ha un de previst a Barcelona -que podria arrencar el dia 7-, a l'espera de concretar-se. No es descarten mobilitzacions específiques pel 6 de desembre, dia de la Constitució.
Notícies a: PuntAvuinaciodigital.cat
Article: LLibertat.cat Fa 45 anys de la vaga de fam de Xirinacs a la model.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada