16/1/18

DIMECRES 17 CONSTITUCIÓ DEL PARLAMENT AMB MAJORIA REPUBLICANA + CONCENTRACIÓ 3 MESOS + ASSEMBLEA GENERAL



DIA 17 AL PARLAMENT
L'ANC té una gran pantalla per seguir el ple del Parlament des de l'exterior. Com que han decidit de tancar el Parc de la Ciutadella, la pantalla es trasllada al carrer Picasso.
Demà, a partir de les 11.00 l'Assemblea convida tothom qui vulgui/pugui  anar-hi per concentrar-se davant del Parc/Parlament.


Concentració d'avui a la Plaça de la Vila

MANIFEST DELS 3 MESOS.
NO oblidem: són a la presó sense haver estat jutjats. No hi ha escletxa per al dubte: tots 4 estan retinguts per l’Estat per raons polítiques. No defallirem, seguirem alçant la veu per denunciar tants cops com calgui aquesta injustícia majúscula. Avui, una vegada més,  exigim la llibertat immediata de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Joaquim Forn. Exigim justícia! (TOT EL MANIFEST AQUÍ)
Gairebé un centenar de persones sota l'Arbre de la Llibertat

CARTA DE LA FILLA DE JORDI SÀNCHEZ AL SEU PARE. Van passant els dies, les setmanes i els mesos i tu continues sense estar amb nosaltres. Ja fa vuitanta-set dies que tu no ets a casa, amb nosaltres. Ara només la Mama ens està a sobre, ningú no ens demana que ajudem a casa, que ens endrecem l’habitació i que estudiem.

Abans que te n’anessis, la situació a casa era difícil. Cadascú mirava per a ell mateix, però crec que tot això que ens passa ens ajudarà a enfortir-nos com a família i a tenir més cura els uns dels altres..(TOTA LA CARTA: AQUÍ)

CRIDA DE LA COMPANYA DE JORDI CUIXART.  M’adreço a persones que, per la vostra professió o itinerari vital, teniu la possibilitat de fer sentir la vostra veu. Escriptors, actors, ballarins, periodistes, juristes, esportistes, metges, intel·lectuals, sindicalistes, directors de cinema o teatre, científics, humanistes, empresaris, religiosos, artistes, polítics de partits constitucionalistes, sí, a tots vosaltres. Simplement us demano que us atureu un moment, que feu un diàleg amb vosaltres mateixos i valoreu si aquesta presó preventiva la trobeu justa i necessària. (CRIDA COMPLERTA: AQUÍ)

ASSEMBLEA GENERAL: ESMENES I COMPROVACIÓ DEL CENS
Accedeix al primer esborrany de FULL DE RUTA i altres documents

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada