4/11/16

MAI CAMINARÀS SOLA EN DEFENSA DE LES LLIBERTATS.

  
MANIFEST PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRACIA. CONTRA LA REPRESSIÓ JUDICIAL ESPANYOLA
Us convoquem  a la plaça de la Vila el diumenge 6 de novembre de 2016 per donar suport a Montse Venturós i a totes les persones perseguides per la "justicia española" en defensa de les nostres llibertats.


https://assemblea.cat/?q=node/11513
L’Alcaldessa de Berga, Montse Venturós,  va ser detinguda el passat divendres al matí per sorpresa. El seu delicte? Haver penjat una estelada.al balcó de la Casa de la Vila, De moment  ha estat alliberada després  de ratificar coherentment davant del jutge la legitimitat de la seva actuació  emparada  per la voluntat democràtica de la ciutadania i la legítima defensa de la llibertat d'expressió-
La responsabilitat de la detenció recau en una justícia espanyola  hiperpolititzada i convertida  en un  instrument repressor contra l'ànsia de llibertat i democràcia del poble de Catalunya.

Davant l'actitud ferma de desenes d’alcaldes i altres càrrecs electes investigats per desacatament i prevaricació, l’Estat demostra la seva impotència, emprant  la violència cega de la seva ”justícia” contra les institucions democràtiques catalanes . En front d'aquesta agressió permanent i creixent la majoria de la ciutadania catalana representada pel seu Parlament i els ajuntaments ha decidit que el camí cap a la República Catalana ja no té marxa enrere.

Sembla evident , doncs, que els  successius governs de l’Estat han decidit delegar en els jutges la defensa de la pretesa unitat d’Espanya  al preu que sigui passant, si els convé , per sobre dels drets democràtics del catalans.
L’Assemblea Nacional Catalana està preparada per afrontar aquesta fase final del procés, una fase on caldrà unitat i determinació. Unitat per defensar els nostres representants electes, i determinació per travessar la paret de paper en què s’ha convertit l’Estat.
Ara, més que mai, és imprescindible que els ciutadans demostrem el nostre compromís amb el país ,la llibertat i la democràcia rebutjant de manera inequívoca aquesta persecució contra els nostres representants i defensant amb orgull i fermesa  les institucions democràtiques catalanes. 
És per això que avui, des d'Arbúcies , fem també nostre el clam de tot el país:  MONTSE,MAI CAMINARÀS SOLA!
Coherents amb aquest compromís  trobem-nos tots i totes a la concentració del 13 de novembre a l’Avinguda Maria Cristina, davant les fonts de Montjuïc de Barcelona.
Arbucienques i arbuciencs: Per les llibertats, per la democràcia!
Visca la terra!!!       Visca la república catalana independent.
 
 
 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada