13/10/15

CONCENTRACIONS DE SUPORT ALS IMPUTATS PER LA CONSULTA DEL 9N

Dimarts 13 d'octubre de 2015
A les 8 del vespre a la Plaça de la Vila

Dijous 15 d'octubre de 2015
Matí: Al passenig Lluís Companys, davant dels jutjats. 
Si voleu anar-hi posue-vos en contacte amb l'ANC per anar-hi amb el bus de Santa Coloma de Farners (mentre hi hagi places)

Tarda: A les 8 del vespre a la Plaça de la Vila


MANIFEST DE SUPORT 
A LES PERSONES IMPUTADES 
PER HAVER FET POSSIBLE LA VOTACIÓ 
DEL 9N2014

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis ens adherim al manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, el fem nostre i demanem als nostres associats i a tothom que s’hi vulguin sumar.
  • El Pacte Nacional pel Dret a Decidir reitera que el Dret a Decidir el futur polític i institucional de Catalunya és inherent a la ciutadania catalana en virtut del principi democràtic i del dret que tenim com a nació.
  • Tots els intents d’exercir aquest Dret no han sigut possibles per l’oposició del govern de l’Estat que mai ha proposat cap alternativa.
  • El govern de l’Estat ha judicialitzat tots aquest fets, defugint les seves responsabilitats polítiques en aquest àmbit, i generant una anomalia democràtica en el funcionament de les institucions, que priva a la ciutadania de Catalunya del dret democràtic a decidir el seu futur polític.
  • En aquest sentit denunciem per antidemocràtiques les querelles adreçades al President de la Generalitat, Sr. Artur Mas, a la Sra. Joana Ortega exvicepresidenta del Govern i a la Sra. Irene Rigau, consellera d’Ensenyament, encausats pel TSJC per la consulta al poble de Catalunya del 9N.
  • Les entitats institucionals polítiques i significatives de la societat civil que integrem el Pacte Nacional pel Dret a Decidir denunciem aquesta judicialització i ens mostrem corresponsables amb la convocatòria del 9N feta des de criteris democràtics i cívics i que ha sigut resposta massivament pel poble català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada