24/9/15

ANC D'ARBÚCIES: ACTE UNITARI AMB "JUNTS PEL SÍ" I "CUP-CRIDA CONSTITUENT"

El dijous 24 de setembre, penúltim dia de campanya de les eleccions del 27s2015, ha tingut un clar color independentista a la plaça de la Vila d'Arbúcies. L'acte unitari ha començat amb el Cant de la senyera seguit per les darreres paraules de Rajoy demostrant  la seva ignorància del que diu la constitució que tan defensa sobre la nacionalita espanyola. La coordinadora territorial de l'ANC Arbúcies per la independència, Alícia Cuberta, ha fet la presentació de l'acte i un breu parlament, seguit per el videoclip de la cançó 300 anys. Tot seguit han parlat Marc August Muntanya (Cup), Ester Soms i Quim Bohils (Junts pel Sí) exposant una vegada més com volem constuir aquest nou país. L'acte ha acabat amb el clip de la Petita Simfonia Independent i el cant de Els Segadors.
 En aquesta Vila les candidatures no independentistes ja ho deuen donar tot per perdut o potser només confien en la campanya televisiva perquè als carrers predomina, amb un apetita excepció,  la ha propaganda de Junts pel Sí i CUP-Crida constituent, alternada amb la crida a votar independència dels cartells de l'ANC-Arbúcies per la independència.

DIVENDRES 25 a 2/4 de 8 del vespre a la placeta de Can Reus, inici de la caravana de cotxes pels carrers d'Arbúcies

DIUMENGE 27 a partir de les 8 del vespre al poliesportiu de Can Delfí, seguiment del recompte de vots, amb copa de cava inclosa.

VÍDEO PETITA SIMFONIA INDEPENDENT. MÚSICA W.A. MOZART, LLETRA SERGI DANTÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada