8/11/14

VIGÍLIA 9N. ACTE DE CLOENDA CAMPANYA ARA ÉS L'HORA ARBÚCIES


DEMÀ VOTACIONS DE 9 DEL MATÍ A 8 DEL VESPRE.
 .
DESPRÉS DE VOTAR US CONVIDEM A PASSAR PER LA PARADA DE L'ANC PER  
SIGNAR LA DENÚNCIA PELS DRETS DEL POBLE CATALÀ.
.


MANIFEST: IMPORTÀNCIA I TRANSCENDÈNCIA DE LA CONSULTA DEL 9N 
La Consulta del 9N, amb una alta participació popular, esdevindrà més important que les manifestacions de l’ 11 de setembre de 2012, de  2013 i de 2014, i transcendent  com moltes altres esdeveniments que hem viscut els darrers anys i que han fet possible que hàgim arribat fins aquí. Per això fem una crida a la participació en primer lloc,  i a mostrar preferència per un clar Sí, Sí.
·        Guanyarem  el 9N amb una participació massiva. Hem entrat en una etapa que requereix de tots i totes nosaltres audàcia, iniciativa i acció. Hi ho volem fer amb el gest democràtic per excel·lència: votar.
·        El món ha de veure un acte de mobilització popular desbordant, un acte de democràcia i suport popular a les nostres  principals institucions: el Parlament i la Generalitat de Catalunya. Anem a votar massivament demostrant la determinació de tot un poble a superar una etapa de la nostra història, passar pàgina i engegar un procés constituent que ens porti a la independència.
·        Votant demostrarem que volem  que el país faci un tomb de manera urgent perquè la situació és d'emergència nacional i social. 
El dia 9N VOTA, i si estàs d’acord que només amb la independència aconseguirem els canvis que necessita Catalunya: vota Sí,Sí.

ANEM PER FEINA, VOTEM  I GUANYEM
A LES URNES  CATALANS
VISCA CATALUNYA
Signen: Campanya unitària Ara és l’hora (Òmnium Cultural I ANC-Arbúcies per la independència) amb els grups locals: Entesa, CiU, ERC, PSC, CUPA,  ICV

1 comentari:

 1. * Denúncia ciutadana davant de les Nacions Unides, el Parlament Europeu, la Comissió Europea, el Consell d'Europa i l'OSCE

  Els sotasignats, ciutadans europeus i catalans, fem nostra la denúncia subscrita pels càrrecs electes del Parlament de Catalunya, del Parlament Europeu, de les Corts espanyoles i dels Ajuntaments de Catalunya, contra l’Estat espanyol perquè vulnera el dret del poble català a decidir el seu futur polític i li impedeix l’exercici de la democràcia mitjançant qualsevol sistema de consulta reconegut internacionalment.

  En aquest sentit, AFIRMEM que:

  1.- El poble de Catalunya té, per raons de legitimitat democràtica, caràcter de subjecte polític i jurídic sobirà i, com a tal, es reconeix a sí mateix el dret a decidir el seu futur polític.

  2.- El poble català, directament o mitjançant els seus representants polítics, ha expressat repetidament la seva voluntat de decidir el seu futur polític.

  3.- El Parlament i el Govern de Catalunya han seguit tots els passos necessaris per poder complir el mandat democràtic d’exercir el dret a decidir, derivat de les eleccions del 25 de novembre de 2012.

  4.- La posició espanyola és contrària a la pràctica internacional pròpia de països democràtics, com són els casos del Canadà amb el Quebec i del Regne Unit amb Escòcia.

  És per tot això que posem en coneixement de les Nacions Unides, del Parlament Europeu, de la Comissió Europea, del Consell d’Europa i de l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa que:

  1.- Des de Catalunya s’han exhaurit les vies legals dins de l'Estat espanyol per trobar un acord polític que permeti celebrar un referèndum o consulta sobre el futur polític de Catalunya, inclosa l'opció de la independència.

  2.- Existeix una manca absoluta de voluntat política per part del Govern espanyol per establir marcs de diàleg i de negociació i també constatem la seva negativa permanent a fer possible l’exercici del dret a decidir del poble català.

  3.- L’acumulació de dificultats i de negatives per part de les màximes institucions polítiques i judicials de l’Estat espanyol, que refusen constantment totes les propostes que s’han fet des de Catalunya, s’agreuja amb una decidida involució política i democràtica, clarament dirigida a debilitar l’autogovern català. Aquesta involució avui s’expressa amb total claredat en els aspectes polítics, competencials, financers, socials, culturals i lingüístics.

  4.- Ens sentim legitimats per emprendre totes les actuacions necessàries, de forma pacífica i democràtica, que ens permetin conèixer la voluntat majoritària del poble de Catalunya amb relació al seu futur polític i, posteriorment, per obrar en conseqüència seguint aquest mandat democràtic.

  És per això que, en aplicació dels principis democràtics que inspiren la Carta Fundacional de les Nacions Unides i dels successius pactes i tractats internacionals que garanteixen els drets dels pobles a decidir el seu futur polític, sol·licitem a les Nacions Unides, al Parlament Europeu, a la Comissió Europea, al Consell d'Europa i a l’OSCE, que duguin a terme les actuacions necessàries per garantir que el poble català pugui decidir, democràticament, el seu futur polític.»

  ResponElimina