27/8/14

COMPARTIR COTXE PER ANAR A BARCELONA A FER LA "V"

Guia per utilitzar l'aplicació per a compartir cotxe per anar a la Via Catalana 2014

Si vols oferir el teu cotxe .
Si busques cotxe.

1 comentari:

  1. Guia per utilitzar l'aplicació per a compartir cotxe per anar a la Via Catalana 2014

    http://viacatalana2014.fesedit.cat

    Si vols oferir el teu cotxe .

    Preguntes més freqüents.
    Vull oferir el meu cotxe?
    Registra't i ja hauràs ofert el teu cotxe. Fàcil. Vull buscar un viatger?

    A la pantalla principal et sortiran totes les persones amb les que coincideixes. Si vols, modificant els paràmetres de cerca de l'apartat “Refinament de les coincidències” podràs fer que només apareixin els viatgers.

    Selecciona’n un clicant a sobre de la informació.

    T’interessa oferir-li el teu cotxe? Clica el botó negre que diu “Oferir el meu vehicle” que apareix a dalt a la dreta.

    T'apareixerà una pantalla emergent que et permetrà enviar-li un missatge – recomanen enviar el telèfon per facilitar possibles contactes.

    Si el viatger accepta la teva petició, rebràs un correu amb l’acceptació i un enllaç a la web. Clica’l i un cop identificat, a la dreta veuràs un apartat amb el títol “Els meus propers viatges” amb les dades del teu viatge.

    Si un viatger m'ha triat què passa?

    Rebràs un correu amb informació del viatger i un enllaç a la web. Clica'l , identifica't i a l'apartat “Sol·licituds rebudes” hi ha les dades del sol·licitant. Clica la sol·licitud i a la dreta apareixen dos botons: “Acceptar” o “Rebutjar”. Accepta i ja tens acompanyant!



    Si busques cotxe.

    Preguntes més freqüents.


    Busco cotxe. Què he de fer?
    Registra't i ja està. És fàcil. A la pantalla t'apareixen els cotxes disponibles.



    Vull escollir un cotxe?

    A la pantalla principal et sortiran totes les persones amb les que coincideixes. Si vols, modificant els paràmetres de cerca de l'apartat “Refinament de les coincidències” podràs fer que només apareixin els cotxes.

    Selecciona, clicant a sobre, el cotxe que et convingui.

    T'apareix una finestreta per enviar un missatge al conductor i demanar informació addicional – recomanen enviar el telèfon per facilitar possibles contactes. Contactar amb ell és opcional i no et compromet a res.

    T’interessa anar amb el seu cotxe? Clica el botó negre que diu “Pujar al seu vehicle” que apareix a dalt a la dreta. T’apareixerà una pantalla emergent que et permetrà enviar-li un missatge – recomanen enviar el telèfon per facilitar possibles contactes.

    Si el conductor accepta la teva petició rebràs un correu amb l'acceptació i un enllaç a la web. Clica'l i un cop identificat a la dreta veuràs un apartat amb el títol “Els meus propers viatges” amb les dades del teu viatge.

    Què passa si no hi ha cotxe disponible?

    Espera unes hores i torna't a connectar. És possible que ja hi hagi cotxes disponibles. També és possible que rebis un correu en què un conductor t'ofereix el seu cotxe.



    He trobat un cotxe que m'interessa. Què he de fer?
    Selecciona, clicant a sobre, el cotxe que et convingui.

    T'apareix una finestreta per enviar un missatge al conductor i demanar informació addicional – recomanen enviar el telèfon per facilitar possibles contactes. Aquest pas és opcional.

    Si no necessites més informació prem el botó negre amb la llegenda “Pujar al seu vehicle” – recomanen enviar el telèfon per facilitar possibles contactes.

    Si el conductor accepta la teva petició rebràs un correu amb l'acceptació i un link, clica'l i un cop identificat a la dreta veurà un apartat amb el títol “Els meus propers viatges” amb les dades del teu viatge
    .

    He rebut un correu proposant-me un cotxe. Què he de fer?
    Clica a l’enllaç web que hi ha al missatge.

    A l'apartat “Sol·licituds Rebudes” hi ha el cotxe ofert. Clica'l.

    A dalt a la dreta apareix un botó negre que diu “Pujar al seu vehicle” . T’apareixerà una pantalla emergent que et permetrà enviar-li un missatge – recomanen donar el número de telèfon per facilitar possibles contactes.


    ResponElimina