11/5/13

EL MÓN DEL TREBALL DAVANT LA INDEPENDÈNCIA

És hora de fer el tomb. Del comunicat del'1 de maig T/TxI.
És hora, doncs, que la força de totes les persones treballadores i assalariades s'expressi de forma més clara i potent en el procés del dret a decidir de Catalunya. Els treballadors i les classes populars són l'element cabdal per canviar aquesta situació. Els que han d'impulsar el tomb perquè el nostre govern i el nostre parlament facin el que han de fer i escoltar el poble. Som el poble qui ens hem de posar al davant del dret a decidir, per la llibertat, per la independència i fer-ho incidir en les polítiques socials: a Catalunya, primer la gent!

Des de l'Assemblea sectorial del moviment obrer de l'ANC, donem suport a totes les persones treballadores i assalariats i als sindicats en la seva lluita per fer front a l'atur, a les retallades a la sanitat, a l'educació, als salaris, a la manca al dret a l'habitatge, a la privatització dels serveis.
Volem polítiques més justes, solidàries i a favor de la gent, no dels bancs, ni dels rics, ni dels corruptes!

Perquè volem una Catalunya lliure. Perquè volem que el poble tinguem un Estat que ens garanteixi el treball, els drets de ciutadania plena i els serveis públics i socials. Que garanteixi el dret al benestar per a tothom, perquè es visqui millor i amb dignitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada