15/6/12

1 DE JUNY 2012 MARXA CAP A LA INDEPENDÈNCIA: OCUPEM EL CASTELL DE MONTSORIU

CLICA SOBRE EL CARTELL I AUGMENTARÀ DE MIDA

PROGRAMA
MARXA CAP A LA INDEPENDÈNCIA. FEM UN CIM PER LA INDEPENDÈNCIA
HISSADA D''ESTELADA A LA TORRE DE L'HOMENATGE DEL CASTELL DE MONSORIU
DIA 1 DE JULIOL DE 2012, FESTA MAJOR DE SANT PERE DE MONTSORIU


Itinerari 1: 7,30 h. Concentració amb cotxe a la plaça del mercat de RIELLS I VIABREA. 7,45 h. caravana amb cotxes fins a Riells del Montseny a la cruilla de can Tordera. Caminada fins al peu del del Castell de Montsoriu Coll de castellà. Recorregut: 3.200 m. i 100 m. de desnivell màxim (nivell fàcil). Guiatge Gent de Breda i Riells-Viabrea.

Itinerari 2: 8h. Sortida caminant de la Plaça de la Vila d'Arbúcies fins el Castell seguint el sender del Camí dels Països Catalans (nivell fàcil). Guiatge NiUS d'Arbúcies.

Itinerari 3: 9:30 conjuntament amb Els Amics del Castell pujada a peu al castell des de l'accés de Coll de castellà fins al MONTSORIU. Recorregut de 30' aprox (nivell molt fàcil).

> OCUPACIÓ PACIFICA AL CASTELL DE MONSORIU. FEM PINYA AL CASTELL

12h ACTE POPULAR lectura del Manifest i actuacions dels Flabiolaires del Montseny. Hissada d'estelada i Cant dels Segadors.

Organitzen: Arbúcies, Breda, Riells i Viabrea, Sant Hilari Sacalm per la independència amb el suport de la coordinadora de La Selva per la independència de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC)

Els Amics del Castell de Montsoriu organitzen la Festa Major del Castell i commemoren el 20è aniversari de l'Associació amb el següent programa:

10h Botifarrada amb Allioli del Tit Petit, campió de Catalunya, i visites guiadesteatralitzades al castell. Cal fer inscripció prèvia al Museu Etnològic del Montseny La Gabella amb un cost únic de 3 €. Els participants a la Marxa per la Independència també podem afegir-nos-hi. Per facilitar l'organització podeu inscriure-us a través de les territorials de cada població i fer la comanda conjunta abans del 24 de juny.
Inscripció prèvia a les visites obligatòria a amicsmontsoriu@gmail.com o al tel. 972 860908


> L'origen, creixement i decadència del Castell de Montsoriu,el més gran en temps del major esplendor dels Països Catalans, és paral·lel a la de la nostra Nació. El dia 1 de juliol el poble l'ocuparà, pacíficament i festiva, amb el mateix esperit que ens ha de portar a la independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada